Ελλάδα

Γκετσεβίτσιους και με τη βούλα

Την συνεργασία της με τον Λιθουανό καλαθοσφαιριστή Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ολυμπιακός. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Πρίντεζη, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν πως και ο 23χρονος γκαρντ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια στους Πειραιώτες. Ανανέωσε και επίσημα και ο Πρίντεζης.

Την συνεργασία της με τον Λιθουανό καλαθοσφαιριστή Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ολυμπιακός. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Πρίντεζη, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν πως και ο 23χρονος γκαρντ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια στους Πειραιώτες.

Ο πρώην παίκτης της Λιέτουβος Ρίτας επισκέφθηκε την Αθήνα το Σάββατο, πέρασε επιτυχώς από ιατρικό έλεγχο και αναχώρησε για την πατρίδα του για να συνεχίσει την προετοιμασία με την εθνική ομάδα της χώρας του. Παραμένει στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή Λιθουανό γκαρντ Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Who is Who…
Hμ. Γεν.: 16/5/1988
Τοπ. Γεν.: Βίλνιους (Λιθουανία)
Θέση: Γκαρντ
Ύψος: 1.93
Πρ. Ομάδες: Sakalai, Lietuvos Rytas
Διακρίσεις: Χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας το 2010 – Eurocup 2009 – Πρωταθλητής Λιθουανίας 2008-09 και 2009-10 – Κυπελλούχος Λιθουανίας το 2009 και το 2010 – Πρωταθλητής Βαλτικής Λίγκας το 2007 και το 2009 – Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων το 2006 – Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Νέων το 2008

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x