Γαλλία

Παστόρε: «Εντυπωσιάστηκα από την Παρί»

Έτοιμος να κάνει τα πάντα, ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να εκπληρώσει τους στόχους της, εμφανίστηκε ο Χαβιέ Παστόρε. Ο 22χρονος Αργεντινός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωτευουσιάνων και τόνισε πως εντυπωσιάστηκε με το μελλοντικό πλάνο της διοίκησης.

Έτοιμος να κάνει τα πάντα, ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να εκπληρώσει τους στόχους της, εμφανίστηκε ο Χαβιέ Παστόρε.

Ο 22χρονος Αργεντινός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωτευουσιάνων και τόνισε πως εντυπωσιάστηκε με το μελλοντικό πλάνο της διοίκησης.

«Τώρα μπορείτε να ανακοινώσετε και επίσημα πως θα είμαι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν», δήλωσε ο Παστόρε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωτευουσιάνων και πρόσθεσε: «Μόνο μερικές λεπτομέρειες απομένουν, αλλά και οι ιατρικές εξετάσεις».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί αναμένεται την Παρασκευή (5/8) στο Παρίσι: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή την νέα “περιπέτεια”. Οι διοικούντες μου είπαν για τα μελλοντικά τους σχέδια και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Σε κάθε ματς θα κάνω ό,τι μπορώ». Τέλος, ο 22χρονος Αργεντινός ευχαρίστησε όλους όσου του στάθηκαν κατά την παραμονή στο Παλέρμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x