Stoiximan Super League

Ανεβάζουν ρυθμούς…

Ικανοποιημένος από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού μπορεί να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής είδε τον Μέγερι να γυμνάζεται κανονικά και τους Φέισα, Γέστε να ανεβάζουν ρυθμούς.

Ικανοποιημένος από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού μπορεί να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής είδε τρεις παίκτες του σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Φέισα συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, ενώ έκανε και ασκήσεις με μπάλα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Σε πιο δυνατούς ρυθμούς γυμνάστηκε και ο Γέστε. Ο Ισπανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το πλάνο σταδιακής επανένταξής του.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μέγερι, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον ειδικό νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί στο δεξί χέρι.

Από την προπόνηση αποχώρησε ο Γκαλίτσιος, λόγω ενόχλησης που ένιωσε στον δεξιό προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

*Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την περίοδο 2011/2012.

*Οι ποδοσφαιριστές Α. Παπαδόπουλος, Ριέρα, Γέστε, Κοστάντσο, Πάντελιτς και Δασκαλάκης θα συμμετάσχουν αύριο στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο RED STORE, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x