Stoiximan Super League

«Θα είμαι έτοιμος σε μια εβδομάδα»

Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα δυο επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει οι «πράσινοι», μέχρι στιγμής, στη φετινή σεζόν κόντρα στην Οντένσε. Όμως, ο Ισπανός μέσος του «τριφυλλιού, μιλώντας στο Conn X, πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τους Δανούς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, υποσχέθηκε πως θα είναι έτοιμος σε μια εβδομάδα για να αγωνιστεί.

Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα δυο επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει οι «πράσινοι», μέχρι στιγμής, στη φετινή σεζόν κόντρα στην Οντένσε. Όμως, ο Ισπανός μέσος του «τριφυλλιού, μιλώντας στο Conn X, πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τους Δανούς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, υποσχέθηκε πως θα είναι έτοιμος σε μια εβδομάδα για να αγωνιστεί, ενώ αισθάνεται ευτυχής που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα και ευελπιστεί πως οι συμπαίκτες του θα αποκλείσουν τους Δανούς.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να παίξω. Έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το ματς και ελπίζω να περάσουμε. Προσωπικά, είμαι σε καλή κατάσταση. Χρειάζομαι μία εβδομάδα ακόμα για να είμαι απόλυτα καλά και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όμως, πλέον, προπονούμαι κανονικά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x