Επικαιρότητα

Νύχτα «τρόμου» στην Κέρκυρα

Δύσκολη η νύχτα για το νησί της Κέρκυρας, αφού βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το απόγευμα της Τρίτης, λόγω των αλλεπάλληλων εστιών φωτιάς, που ξέσπασαν με διαφορά λίγων λεπτών σε ολόκληρο το νησί. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της, πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στη νότια Κέρκυρα, ενώ στα βόρεια και δυτικά του νησιού ξέσπασαν πάνω από 25 διαφορετικές πυρκαγιές.

Δύσκολη η νύχτα για το νησί της Κέρκυρας, αφού βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το απόγευμα της Τρίτης, λόγω των αλλεπάλληλων εστιών φωτιάς, που ξέσπασαν με διαφορά λίγων λεπτών σε ολόκληρο το νησί. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της , πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στη νότια Κέρκυρα, ενώ στα βόρεια και δυτικά του νησιού ξέσπασαν πάνω από 25 διαφορετικές πυρκαγιές.

Το βράδυ της Τρίτης, πάντως, στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής προσήχθη για ανακριση ένας 60χρονος ο οποίος, μέσα από ελέγχους που έκαναν σε όλες τις οδικές αρτηρίες οι αστυνομικοί, βρέθηκε να έχει στην μοτοσικλέτα του δοχείο με βενζίνη και στουπί.

Διαβάστε περισσότερα στο www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x