Stoiximan Super League

Live: Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-2 (Τελικό)

Λεφτά… δεν υπάρχουν, αλλά η διάθεση για βελτίωση περισσεύει στην ΑΕΚ! Πιστή στις υποσχέσεις πως θα δουλεύει με πάθος για να γίνεται καλύτερη, η «Ένωση» παρουσιάστηκε ως τέτοια στην Κέρκυρα (0-2)! Διατηρώντας την αμυντική ασφάλεια και βρίσκοντας γκολ ακόμα και από… αναρμόδιους για το θέμα (Μανωλάς-Μάκος), οι «κιτρινόμαυροι» άρεσαν στα αποκαλυπτήρια τους επί ελληνικού εδάφους.

Λεφτά… δεν υπάρχουν, αλλά η διάθεση για βελτίωση περισσεύει στην ΑΕΚ!

Πιστή στις υποσχέσεις πως θα δουλεύει με πάθος για να γίνεται καλύτερη, η «Ένωση» παρουσιάστηκε ως τέτοια στην Κέρκυρα (0-2)!

Διατηρώντας την αμυντική ασφάλεια και βρίσκοντας γκολ ακόμα και από… αναρμόδιους για το θέμα (Μανωλάς-Μάκος), οι «κιτρινόμαυροι» άρεσαν στα αποκαλυπτήρια τους επί ελληνικού εδάφους.



90'+3': Λήξη του αγώνα

89': Ο Εγγλέζου βρίσκει χώρο και πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που αναγκάζει τον Χάμπερ να πεταχτεί και να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

85': Οι πολλές αλλαγές έχουν ρίξει -όπως είναι λογικό- το ρυθμό του αγώνα.

80' - Αλλαγές για την Κέρκυρα: Εκτός αγώνα οι Αναστασόπουλος, Λόβιν, Βέντσελ και στο γήπεδο οι Χάμπερ, Κουλούρης και Ζιάμπαρης.

79' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ αλλάζει και τους δύο τελευταίους παίκτες από τη βασική ενδεκάδα, περνώντας τον Εγγλέζου στη θέση του Καράμπελα και τον Κλωναρίδη στη θέση του Γκέντσογλου.

74': Ο Λεονάρντο βγήκε ωραία από δεξιά, ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε δυνατά, αλλά ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε την μπάλα!

72' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κωνσταντόπουλος αντικαθίσταται από τον Αραμπατζή και αποθεώνεται από τους φίλους της παλιάς του ομάδας, κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

70' - Αλλαγές για την Κέρκυρα: Οι νεαροί Αρμένης και Πατινιώτης στις θέσεις των Κοντοδήμου και Γραμμόζη.

68' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Ο Λυμπερόπουλος ξεμαρκαρίστηκε και έστρωσε ωραία την μπάλα για τον Μάκο κι εκείνος με ωραίο δυνατό σουτ, τη στέλνει πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου!

66' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Οι Λυμπερόπουλος, Χέλγκασον και Λαγός στις θέσεις των Καφέ, Μανωλά και Μπέλεκ.

64' - Αλλαγές για την Κέρκυρα: O Καλαντζής στη θέση του Λαμπρόπουλου, ο Μαϊστόροβιτς στη θέση του Βενέτη και ο Ιωάννου σ' εκείνη του Φλαβίνιο.

62': Ευκαιρία για την Κέρκυρα! Ο Γιάντσης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κοντοέ και έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Καλαντζή, αλλά το σουτ που κάνει εκείνος μέσα από την περιοχή καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

60' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Εκτός αγώνα οι Γκούντγιονσεν και Γεωργέας και στις θέσεις τους οι Σιαλμάς και Κοντοές.

51' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Οι Λεονάρντο και Μάκος αντικαθιστούν τους Κάρλος και Γκερέιρο αντίστοιχα.

49': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Η ωραία μπαλιά του Γκερέιρο έβγαλε τον Γκούντγιονσεν τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο, όμως ο Ισλανδός δεν κοντρόλαρε καλά -με αποτέλεσμα το χλιαρό σουτ που πρόλαβε να κάνει να αποκρουστεί από τον Έλληνα γκολκίπερ!

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Κάλα πέρασε ο Δέλλας

45': Λήξη του ημιχρόνου

43' - Αλλαγή για την Κέρκυρα: Ο Τσίγκας τραυματίστηκε σε προηγούμενη φάση και δίνει τη θέση του στον Γιάντση.

35': Σε καλή σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, ο Μπέλεκ πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία του Αναστασόπουλου.

31' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Έπειτα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κάρλος, που έβγαλε ωραία τον Καράμπελα από αριστερά, εκείνος γύρισε στην περιοχή και ο Μανωλάς -που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας- την έστειλε από κοντά στα δίχτυα!

27': Ο Τσίγκας βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

25': Έπειτα από γέμισμα του Γκέντσογλου, ο Γκούντγιονσεν πασάρει ωραία στην περιοχή στον Καφέ, αλλά εκείνος καθυστερεί να σουτάρει -και όταν το κάνει (με ψηλοκρεμαστό σουτ) στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

22': Πρώτη καλή φάση για την Κέρκυρα! Αφού άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Γραμμόζη, ο Λόβιν έπιασε ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Κωνσταντόπουλου.

15': Αρκετά καλός ρυθμός μέχρι τώρα στο παιχνίδι -με την ΑΕΚ να τον ελέγχει και να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων.

6': Πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Γκούντγιονσεν βρίσκει (με εξαιρετική μακρινή μπαλιά) τον Κάρλος, εκείνος πιάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

3': Σε εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα φτάνει στον Όσμαν -το σουτ, όμως, που κάνει εκείνος δεν ανησυχεί τον Κωνσταντόπουλο, που μπλοκάρει.

2': Έπειτα από σέντρα του Μπέλεκ από δεξιά, ο Γκέντσογλου προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας και να γίνει επικίνδυνος, αλλά οι αμυντικοί της Κέρκυρας απομάκρυναν.

1': Έναρξη του αγώνα



ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αναστασόπουλος (80' Χάμπερ), Βέντσελ (80' Κουλούρης), Καλαντζής (64' Λαμπρόπουλος), Λοβίν (80' Ζιάμπαρης), Γραμμόζης (70' Πατινιώτης), Τσίγκας (43' λ.τ. Γιάντσης), Όσμαν, Μαϊστοροβιτς (64' Βενέτης), Κοντοδήμος (70' Αρμένης), Χαμπλ, Ιωάννου (64' Φλαβίνιο)

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (72' Αραμπατζής), Καράμπελας (79' Εγγλέζου), Μανωλάς (66' Χέλγκασον), Κάλα (46' Δέλλας), Γεωργέας (60' Κοντοές), Γκέντσογλου (79' Κλώναρίδης), Καφές (66' Λυμπερόπουλος), Γκούντγιονσεν (60 Σιαλμάς), Γκερέιρο (51' Μάκος), Κάρλος (51' Λεονάρντο), Μπέλεκ (66' Λαγός)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας



Με όλους τους παίκτες της διαθέσιμους -συμπεριλαμβανομένου και του Έιντουρ Γκούντγιονσεν- κάνει «ποδαρικό» στην Ελλάδα η ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους «κιτρινόμαυρους» που υπολογίζει και αναμένεται να τους παρατάξει ξανά με το 4-2-3-1 που κατά κύριο λόγο (και ελλείψει… χαφ) δουλεύει μέχρι σήμερα.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν νωρίτερα το μεσημέρι στην αποστολή της «Ένωσης» οι Κερκυραίοι οπαδοί της. Περισσότεροι από 80 απ’ αυτούς βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν, κατά την άφιξή τους, τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του (με τους Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Γεωργέα να έχουν τη μερίδα του λέοντος στις εκδηλώσεις αγάπης).

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος -στο πλαίσιο της μεταγραφής του οποίου, εξάλλου, διεξάγεται η αναμέτρηση. Ο Έλληνας γκολκίπερ θα αγωνιστεί φυσικά για πρώτη φορά απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τους φίλους της στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x