Ελλάδα

Βλέπει Αντριουσκεβίτσιους ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει την θέση του σέντερ και εξετάζει τέσσερις περιπτώσεις παικτών. Πέραν του… γνωστού Λάζαρου Παπαδόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, αλλά και δύο Αμερικανών με κοινοτικό διαβατήριο, των Σέντρικ Σίμονς και Ουίλ ΜακΝτόναλντ. «Δεν μου άρεσε ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό», ο Ματ Νίλσεν.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει την θέση του σέντερ και εξετάζει τέσσερις περιπτώσεις παικτών.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μπορεί να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των κυπελλούχων Ελλάδας αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό, ο Ολυμπιακός κοιτάει και σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αυτό του 25άχρονου Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Ο 25άχρονος Λιθουανός σέντερ ύψους 2μ. και 18 εκ. από το 2007 και μετά αγωνίζεται στην Ισπανία με την φανέλα της Αλικάντε. Το 2005 μάλιστα, είχε επιλεχτεί στο νούμερο 44 του ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ και ως το 2007 έκανε ένα μικρό πέρασμα από τον κόσμο του ΝΒΑ με τις φανέλες των Καβαλίερς και Μπουλς. Την περασμένη σεζόν ο Αντριουσκεβίτσιους είχε 7,8 πόντους (58,9% στις βολές, 50,5% στα δίποντα, 46,2% στα τρίποντα), 5,6 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 22,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο και σε 34 εμφανίσεις στην ACB.

Στον Ολυμπιακό όμως, δεν σταματάνε εκεί. Μελετάνε και τις περιπτώσεις των Σέντρικ Σίμονς και Ουίλ ΜακΝτόναλντ. Ο ΜακΝτόναλντ (32χρ., 2,11μ.) διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό) και φέτος αγωνιζόταν στην Μπανταλόνα έχοντας 15,3 πόντους και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην ACB. Ο Σίμονς (25χρ., 2,08μ.), που αγωνιζόταν στην Καβάλα, λογίζεται σαν κοινοτικός αφού είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου κι έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας. Φέτος είχε 12 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 1,8 τάπες ανά αγώνα στην Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x