Ιταλία

Ελ Χαμνταουί ο αντί-Σάντσες

Τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε η μετακόμιση του Αλέξις Σάντσες στην Μπαρτσελόνα ψάχνουν στην Ουντινέζε και σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, αυτός θα είναι ο Μουνίρ Ελ Χαμνταουί του Άγιαξ. Η ιταλική ομάδα έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους πρωταθλητές Ολλανδίας, αλλά και τον 27χρονος φορ, ο οποίος αν τελικά αποκτηθεί θα κοστίσει στους «μπιανκονέρι» το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε η μετακόμιση του Αλέξις Σάντσες στην Μπαρτσελόνα ψάχνουν στην Ουντινέζε και σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, αυτός θα είναι ο Μουνίρ Ελ Χαμνταουί του Άγιαξ.

Η ιταλική ομάδα έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους πρωταθλητές Ολλανδίας, αλλά και τον 27χρονο φορ, ο οποίος αν τελικά αποκτηθεί θα κοστίσει στους «μπιανκονέρι» το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μαροκινός στράικερ, ο οποίος σκόραρε 13 φορές σε 26 συμμετοχές πέρσι με τον Αίαντα, ξεκίνησε την καριέρα του από την Εξέλσιορ, ενώ έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Εξέλσιορ, Τότεναμ, Ντέρμπι, Βίλεμ και Άλκμαρ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x