Γαλλία

Χωρίς Σισέ η Γαλλία

Η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο δεν άνοιξε και πάλι-τουλάχιστον προς το παρόν-την πόρτα της εθνικής Γαλλίας για αυτόν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», Λοράν Μπλαν, αγνόησε τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού στις κλήσεις του για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης με τη Χιλή στο Μονπελιέ.

Η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο δεν άνοιξε και πάλι-τουλάχιστον προς το παρόν-την πόρτα της εθνικής Γαλλίας για αυτόν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», Λοράν Μπλαν, αγνόησε τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού στις κλήσεις του για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης με τη Χιλή στο Μονπελιέ. Εκτός επιλογών έμεινε και ο Φρανκ Ριμπερί, που αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό. Οι 23 κληθέντες είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σέντρικ Καρασό (Μπορντό).

Αμυντικοί: Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Πατρίς Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Γιουνές Καμπούλ (Τότεναμ), Αντίλ Ραμί (Βαλένθια), Μαμαντού Σακό (Παρί Σεν Ζερμέν), Άντονι Ρεβεγέρ (Λιόν), Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ).

Μέσοι: Γιοάν Καμπαγέ (Νιούκαστλ), Αλού Ντιαρά (Μαρσέιγ), Γιαν Εμ' Βιλά (Ρεν), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Μάρβιν Μάρτιν (Σοσό), Μπλεζ Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Σαμίρ Νασρί (Άρσεναλ).

Επιθετικοί: Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κέβιν Γκαμεϊρό, Γκιγιόμ Οαρό (Παρί Σεν Ζερμέν), Λοΐκ Ρεμί (Μαρσέιγ), Ντιμίτρι Παγέ (Λιλ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x