Stoiximan Super League

Πάει Πλατεία ο Ντάρμπισαϊρ

Με την φανέλα του Πανιώνιου είναι πιθανό να αγωνίζεται την επόμενη περίοδο ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Άγγλου στράικερ, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Με την φανέλα του Πανιώνιου είναι πιθανό να αγωνίζεται την επόμενη περίοδο ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Άγγλου στράικερ, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, καλύπτοντας εξ ημισείας με τους «ερυθρόλευκους» το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος με τα σημαντικά γκολ που πέτυχε τον κράτησε στην κατηγορία, ωστόσο και του χρόνου θα έχει στην επίθεσή του έναν παίκτη από τους Πειραιώτες, προσδοκώντας ανάλογες επιδόσεις.

Εκμεταλλευόμενος, λοιπόν, ότι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε, «χτύπησε» την πόρτα του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του 25χρονου αφού με τον Βάσκο τεχνικό δεν πρόκειται να έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές. Ο Άγγλος εμφανίζεται θετικός σε αυτή την προοπτική, με τις δυο ομάδες να αναμένεται να καλύψουν από κοινού το συμβόλαιό του (περίπου 600.000 ευρώ).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x