Stoiximan Super League

ΣουτΑΡΗ και σπάει τα δοκάρια!

Παρά την ήττα με σκορ 3-2 από την Αλ Χιλάλ, ο Άρης ήταν και πάλι εντυπωσιακός δημιουργικά, φτιάχνοντας αρκετές φάσεις, ανάμεσά τους και τρία δοκάρια (!) καταφέρνοντας όμως να αξιοποιήσει μονάχα τις δύο με «δράστες» τους Τσέζαρεκ και Σολτάνι. Για τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας σκόραραν οι Γιου, Καχτάνι (πεν.) και Αλ Φραϊντί, αναδυκνείοντας κενά στην αμυντική λειτουργεία των «κίτρινων».

Παρά την ήττα με σκορ 3-2 από την Αλ Χιλάλ, ο Άρης ήταν και πάλι εντυπωσιακός δημιουργικά, φτιάχνοντας αρκετές φάσεις, ανάμεσά τους και τρία δοκάρια (!) καταφέρνοντας όμως να αξιοποιήσει μονάχα τις δύο με «δράστες» τους Τσέζαρεκ και Σολτάνι.

Για τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας σκόραραν οι Γιου, Καχτάνι (πεν.) και Αλ Φραϊντί, αναδυκνείοντας κενά στην αμυντική λειτουργεία των «κίτρινων».



Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Άρης δημιούργησε την πρώτη κλασική ευκαιρία. Ο Τσέζαρεκ έχασε τετ-α-τετ, ο Καπετάνος σούταρε με δύναμη, αλλά και πάλι η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους «κίτρινους» αφού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Το ξεκούραστο πρόγραμμα χθες, είχε ως συνέπεια η ομάδα του Τσιώλη να «κατέβει» πιο φρέσκια σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ένωση Παραλιμνίου (0-1). Με καλή κυκλοφορία της μπάλας έβγαζε πιο εύκολα φάσεις, παρόλα αυτά είδε την Αλ Χιλάλ να παίρνει το προβάδισμα.

Ο Βελλίδης γλίτωσε τους Θεσσαλονικείς από αυτογκόλ στο κακό γύρισμα του Κοτσώνη στο 23’, ωστόσο μια κακή έξοδός του στο 32’, επέτρεψε στον Γιου να σκοράρει με κεφαλιά. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Τσέζαρεκ βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε τον Σαραλίχι διαμορφώνοντας το 1-1 στο 45’.

Ο επιθετικός οίστρος του Άρη διατηρήθηκε και εκδηλώθηκε σε μεγαλύτερο βαθμό στο δεύτερο μέρος. Στο 54’ ο Κροάτης έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας των Σαουδαράβων αντέδρασε σωστά και απέκρουσε εντυπωσιακά. Το ντεμαράζ ευκαιριών περιλάμβανε δύο ακόμη δοκάρια. Στο 64’ σε κεφαλιά του Νέτο μετά από σέντρα του Πορτίγια και στο 70’ με τον Βραζιλιάνο τούτη φορά να δημιουργεί και τον Φατί να «εκτελεί» με τον ίδιο τρόπο και ανάλογο αποτέλεσμα.

Ένα λεπτό μετά ο Παπαζαχαρίας ανέτρεψε τον Αλ Φραϊντί, ο Καχτανί ανέλαβε την εκτέλεση, ο Σηφάκης έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και στην επαναφορά ο αντίπαλος επιθετικός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Η Αλ Χιλάλ πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 83’, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα του Αλ Φραϊντί. Ο Άρης δεν τα παράτησε και μείωσε σε 3-2 (που ήταν και το τελικό σκορ) με προβολή του Σολτάνι.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.

Η σύνθεση του Άρη: Βελλίδης (46' Σηφάκης), Καζναφέρης (46' Βανγκέλι), Μίσελ, Λαζαρίδης, Κοτσώνης (46' Παπαζαχαρίας), Νέτο (80' Αγγελούδης), Τόχα (85' Γιαννιώτας), Καπετάνος (72' Οικονομόπουλος), Τριανταφυλλάκος (46' Σολτάνι), Φατί (78' Κατίδης), Τσέζαρεκ (60' Πορτίγια).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x