Stoiximan Super League

Οι όροι του «διαζυγίου» με Ντιόπ

Παρελθόν από την ΑΕΚ, αποτελεί και επίσημα από την Πέμπτη (4/8) ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ωστόσο για να βγει το… διαζύγιο ορίστηκαν και κάποιοι όροι. Αρχικά, ο Σενεγαλέζος χαρίζει 100 χιλιάδες ευρώ από περσινές οφειλές, ενώ στην περίπτωση που αποφασίσει να μετακομίσει σε ομάδα της αρεσκείας του, η Ένωση θα λάβει το ανάλογο αντίτιμο.

Παρελθόν από την ΑΕΚ, αποτελεί και επίσημα από την Πέμπτη (4/8) ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ωστόσο για να βγει το… διαζύγιο ορίστηκαν και κάποιοι όροι.

Αρχικά, ο Σενεγαλέζος χαρίζει 100 χιλιάδες ευρώ από περσινές οφειλές, ενώ στην περίπτωση που αποφασίσει να μετακομίσει σε ομάδα της αρεσκείας του, η Ένωση θα λάβει το ανάλογο αντίτιμο.

Με την απόφαση του να χαρίσει τα 100 χιλιάδες ευρώ, η ΑΕΚ, πλέον δεν του οφείλει τίποτα. Στην περίπτωση που ο 33χρονος μέσος πάει σε ομάδα της Ευρώπης, ο Δικέφαλος θα βάλει στα ταμεία της 200 χιλιάδες ευρώ, αλλά αν μετακομίσει στο Ντουμπάι ή την Τουρκία τότε το ποσό ανεβαίνει στο ένα εκατομμύριο.

Τέλος, ο Σενεγαλέζος θα είναι «αλμυρός» για έναν ελληνικό σύλλογο, καθώς η ΑΕΚ θα απαιτήσει τρία εκατομμύρια ευρώ.

Να ζήσεις «Λύμπε»

Πάρτι γενεθλίων για τον Νίκο Λυμπερόπουλο που «έκλεισε» τα 36 χρόνια, στήθηκε πριν από την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Καλαματιανός επιθετικός αστειευόμενος είπε στους συμπαίκτες του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείνω μαζί σας τα 30 μου χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x