Europa League

Αντρεσεν: «Ελπίζω να μπει στους ομίλους ο ΠΑΟΚ»

Την ευχή να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League έκανε ο Μάρτιν Αντρεσεν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο». Ο τεχνικός της Βαλερένγκα τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, όμως στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Διαπίστωσε πρόβλημα στο τέλειωμα των φάσεων και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ δύσκολο αντίπαλο και με καλούς επιθετικούς.

Την ευχή να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League έκανε ο Μάρτιν Αντρεσεν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο». Ο τεχνικός της Βαλερένγκα τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Διαπίστωσε πρόβλημα στο τέλειωμα των φάσεων και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ δύσκολο αντίπαλο και με καλούς επιθετικούς.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν μέτριοι και, γενικά, δεν έγιναν πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος. Είχαμε πρόβλημα στο 1/3 του γηπέδου, δηλαδή στο τελείωμα των φάσεων. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και πιο δύσκολος για να τον νικήσεις, σε σχέση με πριν δυο χρόνια. Έχει καλούς παίκτες επιθετικά, είναι δύσκολο να παίξεις κάποιους από αυτούς στο "ένας εναντίον ενός". Ελπίζω να περάσει στους ομίλους για να μην έχουμε αποκλειστεί άδικα εμείς».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x