Stoiximan Super League

Μεταγραφές… στον αέρα

Δεν φτάνει που δυσκολεύεται να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφές λόγω οικονομικής στενότητας η ΑΕΚ, τώρα προκύπτει πρόβλημα και με αυτές που έχουν ήδη γίνει. Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ πως δεν θα εκδώσει δελτία για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αν δεν ρυθμιστεί μία οφειλή της τάξης των 850.000 ευρώ. Αναμονή μέχρι την Κυριακή για Μίτσελ. .

Δεν φτάνει που δυσκολεύεται να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφές λόγω οικονομικής στενότητας η ΑΕΚ, τώρα προκύπτει πρόβλημα και με αυτές που έχουν ήδη γίνει. Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ πως δεν θα εκδώσει δελτία για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αν δεν ρυθμιστεί μία οφειλή της τάξης των 850.000 ευρώ. Το «μπλόκο» της ομοσπονδίας αφορά τις έντεκα μεταγραφές που έχει κάνει ήδη η «Ένωση», όσες (κι αν) θα κάνει στο εξής, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, ο οποίος-επιπροσθέτως-έχει συμφωνήσει να εισπράξει προκαταβολή 150.000 για να υπογράψει.

Πρόκειται για έναν επιπλέον μεγάλο βραχνά για τη διοίκηση, καθώς ήδη υπάρχει η οφειλή 1,5 εκατ. ευρώ σε παίκτες και τεχνικό τιμ για τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν, αλλά και η ανάγκη για την απόκτηση του Μίτσελ, καθώς και του αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει διευκρινίσει ούτε πόσα χρήματα θα δώσει, ούτε πότε θα το κάνει αυτό, ενώ η κίνηση των διαρκείας (περίπου 7.500) και των «Supporters» (σχεδόν 1,4 εκατ. ευρώ) έχει «παγώσει» σε χαμηλά επίπεδα με βάση τις μεγάλες ανάγκες του συλλόγου.

Τα είπε με τους αρχηγούς

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας, Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Καφέ, απέναντι στους οποίους δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες έδειξαν-για άλλη μία φορά-κατανόηση και περιμένουν πλέον πράξεις.

«Μέχρι την Κυριακή…»

«Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει», δήλωσε ο μάνατζερ του Μίτσελ, Χέλου Ροντρίγκεθ, για το θέμα της αποδέσμευσης του πελάτη του από τη Μπέρμιγχαμ. Η επιστροφή του 25χρονου μέσου μόνο δεδομένη δεν είναι, αφού πέραν της λύσης της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα (που φαίνεται πως περιμένει κάποια πρόταση για να αποζημιωθεί), υπάρχει και το κασέ του ίδιου. Παρότι έριξε τις απαιτήσεις του στις 500.000 ευρώ (από τις 700.000), θα γίνει απόπειρα να μειωθούν κι άλλο αυτές και να οριστούν υψηλά μπόνους.

Οι όροι του «διαζυγίου»

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αποχαιρέτησε χθες την ΑΕΚ με γραπτή του δήλωση και το «διαζύγιο» θα πάρει επίσημη μορφή την επόμενη εβδομάδα, όταν κι αναμένεται στην Αθήνα. Ο Σενεγαλέζος μέσος θα χαρίσει οφειλές 100.000 ευρώ στην ΠΑΕ, ως αναγνώριση και της στάσης της απέναντί του. Παράλληλα στη λύση της συνεργασίας θα μπουν όροι για να είναι «καλυμμένη» η ΑΕΚ. Σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα η ρήτρα προβλέπει 3 εκατ. ευρώ, για ομάδα της Τουρκίας ή αραβικής χώρας το 1 εκατ. ευρώ και για άλλη ομάδα του εξωτερικού 200.000 ευρώ. Οι ρήτρες αυτές θα έχουν ισχύ μόνο για την ερχόμενη σεζόν, αφού-άλλωστε-το συμβόλαιο του Ντιόπ έληγε σε ένα χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x