Stoiximan Super League

Παπουτσάκης από Τετάρτη

Για την επόμενη Τετάρτη μετατέθηκε η εκλογή νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα. Αυτός θα είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Για την επόμενη Τετάρτη μετατέθηκε η εκλογή νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτός θα είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης που πάρθηκε στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βγει οριστική απόφαση για το μέλλον των ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλα, οι οποίες σε πρώτο βαθμό έχουν υποβιβαστεί λόγω της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες.

Το θέμα είναι τυπικό, αφού ο Κρητικός παράγοντας αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής (στη μετά Μαρινάκη εποχή) ωστόσο το πιο ορθό όπως και θα γίνει είναι η διαδικασία να διεξαχθεί με εκπροσώπους όλων των ομάδων.

Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη, με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Εκείνο που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι η επικύρωση της συμφωνίας με την Νova για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, που πρόκειται να έχει τετραετή ισχύ και θα αποφέρει συνολικά 168 εκατομμύρια ευρώ στους συλλόγους της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x