Ιταλία

Το πρώτο στην Μίλαν!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απο το τέρμα του Σνάιντερ, η Μίλαν έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Ίντερ 2-1, κατακτώντας το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Στο τελικό που έγινε στο Πεκίνο, οι παίκτες του Αλέγκρι με γκολ των Ιμπραϊμοβιτς και Μπόατενγκ πήραν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και έκαναν την καλύτερη αρχή για τη νέα σεζόν. Δείτε τα γκολ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απο το τέρμα του Σνάιντερ, η Μίλαν έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Ίντερ 2-1, κατακτώντας το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Στο τελικό που έγινε στο Πεκίνο, οι παίκτες του Αλέγκρι με γκολ των Ιμπραϊμοβιτς και Μπόατενγκ πήραν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και έκαναν την καλύτερη αρχή για τη νέα σεζόν.

Οι παίκτες του Γκασπερίνι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα η Μίλαν πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, και στο 40’ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ιμπραϊμοβιτς βρήκε στο δοκάρι.

Ότι δεν έκανε νωρίτερα ο Σουηδός, το έκανε 20 λεπτά αργότερα. Ο Ρομπίνιο βρήκε τον Ζέεντορφ, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ζλάταν με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η ολική ανατροπή σημειώθηκε στο 69’, όταν ο Πάτο σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Σέζαρ, ο Μπόατενγκ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-1.

Μίλαν (Μάσιμο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Τζαμπρότα, Σίλβα, Νέστα, Φαν Μπόμελ, Γκατούζο (75’ Αμπροσίνι), Ζέεντορφ, Μπόατενγκ (82’ Εμάνουελσον), Ρομπίνιο (61’ Πάτο), Ιμπραϊμοβιτς

Ίντερ (Πιέρο Γκασπερίνι): Σέζαρ, Ρανόκια, Ζανέτι, Κίβου, Σάμουελ, Όμπι (82’ Καστάινιος), Στάνκοβιτς (73’ Πατζίνι), Άλβαρες (64’ Φαραόνι), Σνάιντερ, Μότα, Ετό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x