Stoiximan Super League

ΑΕΚ-Χετάφε 0-1 (Τελικό)

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της κάνει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Χετάφε στο ΟΑΚΑ δίνοντας μια πρώτη… γεύση στον κόσμο της. Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε φανέλα βασικού στους «νέους» Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Κωνσταντόπουλο και Μπέλεκ. Οι Ισπανοί προηγούνται από το 4' με 1-0, το γκολ ο Μικού. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της κάνει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Χετάφε στο ΟΑΚΑ δίνοντας μια πρώτη… γεύση στον κόσμο της. Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε φανέλα βασικού στους «νέους» Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Κωνσταντόπουλο και Μπέλεκ. Οι Ισπανοί προηγούνται από το 4' με 1-0, το γκολ ο Μικού. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



93' - Λήξη της αναμέτρησης.

90' - Ακόμα μια καλή ευκαιρία για τους Ισπανούς. Ο Εσκάσι κάνει την κάθετη μπαλιά, ο Μοσκέρα βγαίνει τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο αλλά ο "Ντίμι" έδιωξε" σε κόρνερ.

88' - Αντεπίθεση για την Χετάφε με τον Σαρντινέρο να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά το σουτ που δοκίμασε να φεύγει άουτ.

85' - Γέμισμα του Δέλλα, ο Γεωργέας από δεξιά δεν καταφέρνει να πλασάρει σωστά. Αλλαγές για την Χετάφε. Ο Μοσκέρα και ο Σαρντινέρο μπαίνουν στις θέσεις των Κασκέρο και Αμπντέλ.

84' - Αλλαγή για την ΑΕΚ. Μπαίνει ο Λεονάρντο στην θέση του Μπέλεκ.

82' - Ωραία ενέργεια για την Ένωση. Ο Γεωργέας σεντράρει από δεξιά, ο Χοσέ Κάρλος μπαίνει στην πειροχή και παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

77' - Σε μια φάση διαρκεία η ΑΕΚ απείλησε δύο φορές. Εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Χοσέ Κάρλος, ο Δέλλας πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Κάτα Ντίας διώχνει πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια της φάσης ο Λαγός έπιασε ένα πολύ καλό σουτ αλλά ο Μόγια ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε.

74' - Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Κλωναρίδης στην θέση του Μάκου. Αλλαγές και για την Χετάφε. Ο Σαράμπια στην θέση του Κάστρο και ο Εσκάσι στην θέση του Λασέν.

65' - Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στην θέση του Γκούντγιονσεν ο Σιαλμάς.

63' - Ακόμα μια καλή ευκαιρία για την Χετάφε με τον Κασκέρο, ο οποίος κατέβασε την μπάλα ύστερα από σέντρα του Λασέν, απέφυγε τον Καράμπελα αλλά το σουτ του το μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος.

56' - Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Λαγός θα μπει στην θέση του Λυμπερόπουλου που χειροκροτείται δεόντως.

55' - Καλό σουτ του Μπέλεκ αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

47' - Ωραία συνεργασία Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, η μπάλα φτάνει στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος άργησε να πασάρει ξανά στον Ισπανό και η μπάλα έφτασε στα χέρια του Μόγια.

46' - Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Χωρίς αλλαγές η ΑΕΚ. Στην θέση του Μικού, ο Κολούγκα για την Χετάφε.

45'+1 - Λήξη του πρώτου μέρους.

45' - Σέντρα του Κάρλος, ο Δέλλας τραβιέται λίγο από τον Κάτα Ντίαζ, ζητώντας πέναλτι, η μπάλα καταλήγει στον Μπέλεκ που σουτάρει άουτ.

44' - Σέντρα σουτ του Μπέλεκ από δεξιά, η μπάλα παίρνει περίεργα φάλτσα, φτάνει στο δοκάρι και μετά άουτ.

39' - Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αμπντέλ, η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου ο οποίος έμεινε "άγαλμα".

35' - Γκούντγιονσεν, Χοσέ Καρλος και Μπέλεκ εναλλάσονται θέσεις με στόχο να βρουν χώρους και να "τρυπήσουν" την ισπανική άμυνα.

25' - Ο Καφές θα μπει στην θέση του Σάββα Γκέντσογλου. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του νεαρού χαφ είναι πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

24' -Τραυματίζεται ο Γκέντσογλου.

22' - Ακόμα μια καλή εκτέλεση φάουλ από τον Χοσέ Κάρλος αλλά ο Μόγια έδιωξε σε πλάγιο πριν φτάσει η μπάλα στο κεφάλι του Μανωλά.

18' - Καλή συνεργασία Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος και Λυμπερόπουλου με τον τελευταίο να βρίσκεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το έξυπνο πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

15' - Καλή ευκαιρία για τους Ισπανούς, με τον Κάστρο να επιχειρεί μια σέντρα από τα δεξιά αλλά η κεφαλιά του Μικού κατέληξε άουτ.

10' - Ωραία σέντρα ο Μανέ για το κεφάλι του Κάστρο αλλά ο Κωνσταντόπουλος με τα ακροδάκτυλα διώχνει τον κίνδυνο.

6' - Εκτέλεση κόρνερ από τον Χοσέ Κάρλος, λάθος των αμυντικών της Χετάφε αλλά ο Μόγια απέκρουσε.

4' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΤΑΦΕ! Ο Μικού εκμεταλεύεται την λάθος εκτίμηση του Δέλλα, βρήκε λίγο χώρο αφού πιεζόταν από τον Μανωλά, σούταρε δυνατά με το δεξί στην κλειστή γωνία του Κωνσταντόπουλου.

1' - Πρώτο σουτ για την Χετάφε με τον Κασκέρο αλλά ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

1' - Έναρξη της αναμέτρησης. Σέντρα για την Χετάφε.



ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (74' Κλωναρίδης), Γκέντσογλου (25' Καφές), Γκούντγιονσεν (65' Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος (56' Λαγός), Μπέλεκ (84' Λεονάρντο)

Στον πάγκο οι: Αραμπατζής, Κοντοές, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Εγγλέζου

Χετάφε (Λουίς Γκαρσία Πλάθα): Μόγια, Ντίαζ, Μανέ, Λάσεν (74' Εσκάσι), Μικού (46' Κολούγκα), Κάστρο (74' Σαράμπια), Τόρες, Κασκέρο (85' Μοσκέρα), Ροντρίγκες, Αμπντέλ (85' Σαρντινέρο), Λόπο

Στον πάγκο οι: Κόντινα, Ραφαέλ, Ρούμπεν, Αλμπερτάτσι

21:02 - Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν την έξοδο τους. Η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι της ΑΕΚ είναι πανηγυρική,, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα ενώ ζητούν γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

20:50 - Οι παίκτες της ΑΕΚ και της Χετάφε κάνουν το ζέσταμα τους ενώ οι φίλοι της Ένωσης έχουν φτάσει τους 6.000.

20:34 - Αρκετές αιθέριες υπάρξεις στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ επί αθηναϊκού εδάφους.

20:27 - Αποθέωση για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το προπονητικό τιμ. Σπέσιαλ χειροκρότημα για τους Γκούντγιονσεν, Δέλλα, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο ενώ το σύνθημα στα χείλη των φίλων της Ένωσης, που φτάνουν τις 2.000 αυτήν την ώρα, έγινε το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ.

20:14 - Τώρα αρχίζει η παρουσίαση της νέας ΑΕΚ.

20:02 - Όσο περνά η ώρα αυξάνεται και ο αριθμός των φίλων που έχουν έρθει να δουν τον αγώνα.

19:50 - Μέχρι στιγμής στο γήπεδο βρίσκονται περί τους 300 φίλους της ΑΕΚ.

19:40 - Οι παίκτες της Χετάφε κάνουν κι αυτήν την καθιερωμένη βόλτα τους στο γήπεδο.

19:32 - Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και κάνουν μια πρώτη βόλτα.

19:25 - Έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ.

- Στις 20:15 αναμένεται να ξεκινήσει η παρουσίαση της ομάδας και του προπονητικού τιμ.




Έτοιμη να αποκαλυφθεί μπροστά στο κοινό της είναι η νέα ΑΕΚ. Η Ένωση δίνει απόψε (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Conn-X TV) το πιο δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στην Χετάφε, στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα που «χτίζει» ο Μανόλο Χιμένεθ αλλά και να καλωσορίσουν τα νέα μεταγραφικά απόκτήματα.

Όσοι φίλοι της ΑΕΚ έχουν μείνει στην Αθήνα αυγουστιάτικα θα μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να τεστάρει τις δυνάμεις της και να δείξει την δουλειά που έγινε τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις σε Σλοβενία και Ελλάδα. Άλλωστε, το φιλικό με την Χετάφε είναι και πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ντιναμό Τιφλίδας για το Europa League.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21.00, ωστόσο η επίσημη παρουσίαση όλων των παικτών και του προπονητικού τιμ θα ξεκινήσει στις 20:15.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται αν παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Καράμπελα, Δέλλα, Μανωλά και Γεωργέα στην άμυνα, Μάκο και Καφέ στο κέντρο, Μπέλεκ στην επίθεση και τους Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλο τριάδα πίσω του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει από την αρχή ο Κάλα, αν και θα δοθούν ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Την 22άδα που πήρε ο Χιμένεθ αποτελούν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καράμπελας, Δέλλας, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Χέλγκασον, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Κλωναρίδης, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Λαγός, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x