Stoiximan Super League

Προτεραιότητα ο Μίτσελ

Στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Χετάφε, ήταν περισσότερο από εμφανής η αδυναμία της στα χαφ. Προτεραιότητα για τον Μανόλο Χιμένεθ παραμένει ο Μίτσελ αφού εκτιμά πολύ τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Χετάφε, ήταν περισσότερο από εμφανής η αδυναμία της στα χαφ. Προτεραιότητα για τον Μανόλο Χιμένεθ παραμένει ο Μίτσελ αφού εκτιμά πολύ τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκουλόν της Μπλάκμπερν.

Στο διάστημα που έπαιξε πέρυσι ως δανεικός στην ΑΕΚ, ο Μίτσελ έδειξε πως έχει τα στοιχεία αυτά που θα βοηθήσουν την ομάδα στο κέντρο, όπου και παρουσιάζει το μεγαλύτερο της αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον θέλει πολύ στο ρόστερ του, κάτι που έχει τονίσει στην διοίκηση. Όμως, ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως τα οικονομικά της Ένωσης δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση. Ο Μίτσελ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να λύσει την συνεργασία του με την Μπέρμιγχαμ και να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στον «Δικέφαλο».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες της ΑΕΚ απόλαυσαν το σημερινό τους ρεπό, μετά το φιλικό με την Χετάφε, και αύριο Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Στην συνέχεια, ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πάρει το αεροπλάνο για την Κύπρο, όπου και θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά, το οποίο διοργανώνει η Ανόρθωση για τα 100 χρόνια ίδρυσης της.

Το βράδυ της Τρίτης (9/8), η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και την Τετάρτη (10/8) την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τουρνουά έχει προστεθεί και ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη Αδαμίδης-Κασνακίδης

Τη Δευτέρα (8/8) θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ταξίδι των Σταύρου Αδαμίδη και Μάκη Κασνακίδη στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ταξίδι που έχει συμβολικό χαρακτήρα, λόγω της καταγωγής της ΑΕΚ από την Πόλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x