Stoiximan Super League

Κόουτς, δεν λείπει μόνο ο φορ…

Μπορεί η απόκτηση ενός επιθετικού να είναι το κύριο μέλημα του Σάκη Τσιώλη, όμως ο Άρης στο πιο δυνατό, μέχρι σήμερα, φιλικό του κόντρα στην Λάτσιο έδειξε και πολλά αμυντικά κενά. Με κορυφαίο των Ιταλών τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι η Λάτσιο επικράτησε 2-0, βάζοντας τον προπονητή των «κίτρινων» σε σκέψεις.

Μπορεί η απόκτηση ενός επιθετικού να είναι το κύριο μέλημα του Σάκη Τσιώλη, όμως ο Άρης στο πιο δυνατό, μέχρι σήμερα, φιλικό του κόντρα στην Λάτσιο έδειξε και πολλά αμυντικά κενά. Με κορυφαίο των Ιταλών τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι η Λάτσιο επικράτησε 2-0, βάζοντας τον προπονητή των «κίτρινων» σε σκέψεις. Επίθεση από οπαδούς της Άσκολι δέχτηκαν φίλοι του Άρη.



Τα αμυντικά κενά του Άρη ήταν εμφανή στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης με την Λάτσιο. Οι «κιτρινόμαυροι» αδυνατούσαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους, ενώ ο Φατί φαινόταν εντελώς μόνος στα μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου.

Η μπάλα έφτανε με δυσκολία στους Σολτάνι και Καστίγιο, ενώ οι Καπετάνος και Τόχα δεν συμμετείχαν πολύ ούτε στο δημιουργικό κομμάτι. Μόλις στο 22’ ο Ρόκι εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μάουρι και έκανε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα στο 33’ ο Τζιμπρίλ Σισέ με άπιαστη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σηφάκη κάνοντας ο 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Βανγκέλι ανέτρεψε τον Ρόκι και ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Γάλλος όμως σούταρε με δύναμη και η μπάλα έφυγε πολύ πιο ψηλά από τα δοκάρια του Σηφάκη. Από εκείνη την στιγμή και μετά ο ρυθμός έπεσε με την Λάτσιο να κατεβάζει στροφές.

Οι Ιταλοί έδωσαν περισσότερο χώρο στον Άρη, όμως η ομάδα του Τσιώλη δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Μπιζάρι. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 73’ όταν ο Φατί έκανε την σέντρα, ο Τσέζαρεκ έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά αλλά ο Μπιζάρι μπλόκαρε.

Το δεύτερο μέρος χαρακτηρίστηκε κυρίως από πολλά νεύρα, λάθος επιλογές και από τις δύο ομάδες και χωρίς τις κλασσικές ευκαιρίες, πλην του πέναλτι του Σισέ. Σίγουρα ο Σάκης Τσιώλης είδε τα κενά στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων», ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι έδωσε πολλές ευκαιρίες και σε νέα παιδιά για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το φιλμ της αναμέτρησης



Λάτσιο (Εντουάρντο Ρέχα): Μπιζάρι, Ζάουρι, Ντιακιτέ, Ντίας, Γκαρίδο, Τσάνα, Λεντέσμα, Λούλιτς, Μάουρι, Ρόκι, Σισέ.

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Φατί, Νέτο, Τόχα, Καπετάνος, Καστίγιο, Σολτάνι.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x