Ευρώπη

Μήνυμα… απαισιοδοξίας από Γκαλινάρι

Απειροελάχιστες είναι οι πιθανότητες της Ιταλίας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, σύμφωνα με τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο σμολ φόργουορντ των Νάγκετς τόνισε πως υπάρχουν πολύ ανώτερες ομάδες από την «σκουάντρα ατζούρα», οι οποίες είναι τα φαβορί, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του lockout στο ΝΒΑ.

Απειροελάχιστες είναι οι πιθανότητες της Ιταλίας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, σύμφωνα με τον Ντανίλο Γκαλινάρι.

Ο σμολ φόργουορντ των Νάγκετς τόνισε πως υπάρχουν πολύ ανώτερες ομάδες από την «σκουάντρα ατζούρα», οι οποίες είναι τα φαβορί, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του lockout στο ΝΒΑ.

«Η εθνική ομάδα της Ιταλίας έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο, ωστόσο είναι αδύνατο να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ», δήλωσε Γκαλινάρι, ο οποίος δεν συμμετείχε στο τουρνουά της Κύπρου λόγω τραυματισμού. «Σε δύο με τρεις ημέρες θα ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα», κατέληξε.

«Οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά από το να συμφωνήσουν», σχολίασε για το lockout, ενώ ερωτηθείς για το να θα επιστρέψει στην Ευρώπη απάντησε: «Δεν νομίζω πως θα επιστρέψω στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο, καθώς έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Νάγκετς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x