Stoiximan Super League

Η… λίστα για Καρπάτι

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους προσεχείς αγώνες με την Καρπάτι ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα έχει δικαίωμα να δηλώσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή μέχρι την παραμονή (17 Αυγούστου) του πρώτου αγώνα με την ουκρανική ομάδα για τα πλέι οφ του Europa League.

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους προσεχείς αγώνες με την Καρπάτι ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα έχει δικαίωμα να δηλώσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή μέχρι την παραμονή (17 Αυγούστου) του πρώτου αγώνα με την ουκρανική ομάδα για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι παίκτες που δηλώθηκαν: Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Γιώργος Γεωργιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Γλύκος, Στέλιος Μαλεζάς, Σωτήρης Μπαλάφας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπάζογλου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Σταφυλλίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Γιώργος Φωτάκης, Κώστας Χαλκιάς, Ντιέγκο Αρίας, Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Κοντρέρας, Έτο, Πάμπλο Γκαρσία, Βλάνταν Ίβιτς, Ντάριο Κρέσιτς, Κοστίν Λαζάρ, Μπερτράντ Ρομπέρ, Μίρκο Σαβίνι, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x