Γενικά

«Τινάζει την μπάνκα» για Ετό!

Τον πλουσιότερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο προσπαθεί να κάνει τον Σάμουελ Ετό, η Ανζί. Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η ρωσική ομάδα φέρεται να έχει καταθέσει, στην Ίντερ, πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού, προσφέροντας στον ίδιο τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια!

Τον πλουσιότερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο προσπαθεί να κάνει τον Σάμουελ Ετό, η Ανζί.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η ρωσική ομάδα φέρεται να έχει καταθέσει, στην Ίντερ, πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού, προσφέροντας στον ίδιο τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια!

Στην περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή αυτή και φυσικά καταβληθούν τα ποσά που ακούγονται, ο Ετό γίνεται αυτομάτως ο πιο καλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αφήνοντας δεύτερο -και με μεγάλη διαφορά- τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βάζει στον λογαριασμό του περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Στην τρίτη θέση, της σχετικής λίστας, βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι και Φερνάντο Τόρες με 10,5, ενώ τέταρτοι οι Γιάγια Τουρέ και Αγουέρο με 10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x