Stoiximan Super League

Θέμα καθαίρεσης του Πιλάβιου

Την άμεση διεξαγωγή έρευνας για την απόφαση των αρμόδιων οργάνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας να τον υποβιβάσουν ζητεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ο Ηρακλής. Οι διοικούντες τον «Γηραιό» απέστειλαν αντίγραφο του φακέλου που κατέθεσαν στο CAS και στην UEFA, θέτοντας ζήτημα καθαίρεσης του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Την άμεση διεξαγωγή έρευνας για την απόφαση των αρμόδιων οργάνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας να τον υποβιβάσουν ζητεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ο Ηρακλής.

Οι διοικούντες τον «Γηραιό» απέστειλαν αντίγραφο του φακέλου που κατέθεσαν στο CAS και στην UEFA, θέτοντας ζήτημα καθαίρεσης του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, στον φάκελο των «κυανόλευκων» υπάρχουν στοιχεία κατά του ισχυρού άνδρα της ΕΠΟ και του Αστέρα Τρίπολης και αν το Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο αποφασίσει πως είναι αρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν εξελίξεις που θα δικαιώσουν το σύλλογο.

Στο στόχαστρο ο Χαραλάμπους

Εκτός από τα εξωαγωνιστικά, όμως, στον Ηρακλή ασχολούνται και με τα μεταγραφικά. Στο στόχαστρο του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκεται ο Ηλίας Χαραλάμπους, με τον οποίο υπάρχει επικοινωνία ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον «Γηραιό». Ο 31χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από την Ομόνοια και είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα, ακόμα και αν οι Θεσσαλονικείς αγωνιστούν τελικά στη Football League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x