Stoiximan Super League

Μπουζίντ διετίας

Συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών υπέγραψε ο Ίσμαελ Μπουζίντ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ηπείρου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποτελεί το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του «Αίαντα», είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στο Ζέεφελντ, όπου προετοιμαζόταν ο σύλλογος για να γνωρίσει τον νέο προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του.

Συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών υπέγραψε ο Ίσμαελ Μπουζίντ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ηπείρου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποτελεί το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του «Αίαντα», είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στο Ζέεφελντ, όπου προετοιμαζόταν ο σύλλογος για να γνωρίσει τον νέο προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Ίσμαελ Μπουζίντ για τα επόμενα δύο χρόνια».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΠΑΣ, ο 28χρονος σέντερ μπακ τόνισε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Με την νέα μου ομάδα τον ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, ενώ όλα τα παιδιά είναι μια γροθιά».

Ο ύψους 1.91μ στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μετς και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά με τις Ουνιόν Βερολίνου, MC Άλγερ, Καϊζερσλάουτερν, Γαλατασαράι, Τρουά, Ανκαραγκουτσού και Χαρτ οφ Μιντλόθιαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x