Ιταλία

Στροφή σε Βάργκας η Γιουβέντους

Οι υπέρογκες απαιτήσεις του Αμβούργου για τον Ελιέρο Ελία ανάγκασαν τη Γιουβέντους να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό φορ, σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”. Οι διοικούντες, όμως, τη «Γηραιά Κυρία» δεν το βάζουν κάτω αφού αναμένεται να ρίξουν πλέον όλο τους το βάρος στην απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Βάργκας από τη Φιορεντίνα, ο οποίος κοστολογείται με 15 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υπέρογκες απαιτήσεις του Αμβούργου για τον Ελιέρο Ελία ανάγκασαν τη Γιουβέντους να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό φορ, σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”.

Οι διοικούντες, όμως, τη «Γηραιά Κυρία» δεν το βάζουν κάτω αφού αναμένεται να ρίξουν πλέον όλο τους το βάρος στην απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Βάργκας από τη Φιορεντίνα, ο οποίος κοστολογείται με 15 εκατομμύρια ευρώ.

Στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι» με τον εκπρόσωπο του Αμβούργου για να συζητήσουν το ποσό μεταγραφής, έπεσαν από τα σύννεφα όταν στο ποσό που πρότειναν τους αντιπροτάθηκαν τα… διπλά.

Το αίτημα, πάντως, του Αντόνιο Κόντε για έναν ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, το οποίο δεν έχει βρει άξιο αντικαταστάτη από την απόσυρση του Πάβελ Νέντβεντ το 2009 κι έπειτα, θα ικανοποιηθεί με τον Βάργκας να είναι όπως όλα δείχνουν η ιδανική λύση.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x