Βέλγιο

Υπέγραψε στην Άντερλεχτ ο Εμποκανί

Την απόκτηση του Ντιομερσί Εμποκανί από τη Μονακό ανακοίνωσε η Άντερλεχτ. Ο Κονγκολέζος στράικερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μοβ», στους οποίους είχε αγωνιστεί την περίοδο 2006-2007 ως δανεικός από τη Μαζέμπε. Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό από τις δύο πλευρές, ωστόσο, σύμφωνα με τα Μέσα του Βελγίου έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Την απόκτηση του Ντιομερσί Εμποκανί από τη Μονακό ανακοίνωσε η Άντερλεχτ.

Ο Κονγκολέζος στράικερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μοβ», στους οποίους είχε αγωνιστεί την περίοδο 2006-2007 ως δανεικός από τη Μαζέμπε. Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό από τις δύο πλευρές, ωστόσο, σύμφωνα με τα Μέσα του Βελγίου έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

«Στόχος μου είναι να δείξω ότι είμαι κάθε άλλο παρά “νεκρός” και να πετύχω πολλά τέρματα για την Άντερλεχτ» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του βελγικού συλλόγου, για να συμπληρώσει: «Επέστρεψα εκεί όπου όλα άρχισαν».

Ο 26χρονος στράικερ, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός την περασμένη σεζόν στη Βόλφσμπουργκ, είχε προταθεί σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x