Επικαιρότητα

Απολύσεις στο Δημόσιο

Θερμό μέτωπο με τους δημόσιους υπαλλήλους άνοιξε η κυβέρνηση μετά την προειδοποίηση του υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου ότι δεν θα γίνουν ανεκτά φαινόμενα «λευκής απεργίας». Δεν είναι δικαίωμα η μη είσπραξη εσόδων, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν εισπράττουν υπονομεύουν το δημοσιονομικό πρόγραμμα, κάτι που είναι παράνομο με βάση το Σύνταγμα και επιπλέον δημιουργούν πρόβλημα και στη χώρα, δήλωσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Θερμό μέτωπο με τους δημόσιους υπαλλήλους άνοιξε η κυβέρνηση μετά την προειδοποίηση του υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου ότι δεν θα γίνουν ανεκτά φαινόμενα «λευκής απεργίας».

Δεν είναι δικαίωμα η μη είσπραξη εσόδων, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν εισπράττουν υπονομεύουν το δημοσιονομικό πρόγραμμα, κάτι που είναι παράνομο με βάση το Σύνταγμα και επιπλέον δημιουργούν πρόβλημα και στη χώρα, δήλωσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απείλησε, μάλιστα, ότι για κάθε παράβαση καθήκοντος θα υπάρχει παραπομπή στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα και θα επιβάλλονται κυρώσεις που μπορεί να φτάνουν ακόμη και σε απολύσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Χριστίνας Κοραή στο www.aixmi.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x