Ελλάδα

Δικαιώθηκε ο Λουκάς!

Κανονικά μπορεί να λάβει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις, από την επόμενη σεζόν, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, καθώς η FIBA δικαίωσε τον Έλληνα σέντερ. Η ρωσική ομάδα προσέφυγε στην παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ, για την τιμωρία των δύο μηνών που επέβαλλε στον 27χρονο διεθνή η ΕΟΚ και με απόφαση που έγινε γνωστή την Τρίτη (9/8) ο «Λου» έχει το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί.

Κανονικά μπορεί να λάβει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις, από την επόμενη σεζόν, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, καθώς η FIBA δικαίωσε τον Έλληνα σέντερ.

Η ρωσική ομάδα προσέφυγε στην παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ, για την τιμωρία των δύο μηνών που επέβαλλε στον 27χρονο διεθνή η ΕΟΚ και με απόφαση που έγινε γνωστή την Τρίτη (9/8) ο «Λου» έχει το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί.

Η ΕΟΚ επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο μηνών από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, λόγω της άρνησης του να συμμετέχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και ο Έλληνας σέντερ προσέφυγαν στην FIBA κατά αυτή της απόφασης.

Την Τρίτη (9/8) έγινε γνωστό, πως η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ δικαίωσε τον «Λου», στέλνοντας έγγραφο στη ρωσική ομάδα, με το οποίο επιτρέπεται στον 27χρονο σέντερ να αγωνιστεί κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x