Stoiximan Super League

Αντίο σε Ταυλαρίδη

Παρελθόν από τη Λάρισα αποτελεί ο Στάθης Ταυλαρίδης καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών και η συνεργασία τους λύθηκε κοινή συναινέσει. «Αντίο» οι «βυσσινί» είπαν και στους δύο Βραζιλιάνους, Ραφίνινα και Ρομπίνιο, που βρίσκονταν υπό δοκιμή αλλά δεν «έψησαν» τον Κρις Κόουλμαν.

Παρελθόν από τη Λάρισα αποτελεί ο Στάθης Ταυλαρίδης καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών και η συνεργασία τους λύθηκε κοινή συναινέσει.

«Αντίο» οι «βυσσινί» είπαν και στους δύο Βραζιλιάνους, Ραφίνινα και Ρομπίνιο, που βρίσκονταν υπό δοκιμή αλλά δεν «έψησαν» τον Κρις Κόουλμαν.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Στάθη Ταυλαρίδη, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Κοντά σε Αραμπατζή

Είναι γνωστό πως ο Ουαλός τεχνικός χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να σταθεί επαρκώς στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΛ.

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται οι διοικούντες τον σύλλογο να στραφούν στη λύση του Νίκου Αραμπατζή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Ο παίκτης βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία του με την ΑΕΛ, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» το ιατρικό τιμ της ομάδας, από τη στιγμή που ο Αραμπατζής έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό (έχει υποβληθεί τέσσερις φορές σε εγχείρηση στους χιαστούς).

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x