Stoiximan Super League

Προβλημάτισε ο ΠΑΣ (video)

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση του επί ελληνικού εδάφους ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Πιερικό (2-2) στην Κατερίνη. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ προβλημάτισε με την απόδοση της στο πρώτο μέρος, παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση του επί ελληνικού εδάφους ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Πιερικό (2-2) στην Κατερίνη.

Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ προβλημάτισε με την απόδοση της στο πρώτο μέρος, παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Πιερικού μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησε τρείς καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, δύο με τον Κουτσοσπύρο και μία με τον Σεχολάρι.

Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στην αναμέτρηση ο ΠΑΣ έχασε την πιο σημαντική ευκαιρία με τον Μπεσέρα να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Συμεωνίδη.

Στο 32΄και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα ο Δήμου με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Και στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός κατάφερε να ξεκινήσει με καλύτερο ρυθμό από τον ΠΑΣ και στο 52ο λεπτό ο Γκογκουλιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Μπακαγιόκο που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος με ωραία ατομική ενέργεια ισοφάρισε στο 63΄. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι με κεφαλιά ο Πέτρου έδωσε το προβάδισμα στον Πιερικό.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε με αυτογκόλ στο 82ο λεπτό ο Τόσκας στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα έπειτα από παράλληλη σέντρα του Γεωργίου.

Το γκολ του Δήμου από την κάμερα του www.super-fm.gr



Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός: Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου (78' Καλαγκάνης), Πέτρου (75' Κραγιόπουλος), Δήμου, Κοντέων (46' Γκουγκουλιάς), Σεχολάρι, Περουτζίνι (89' Πουρσανίδης), Κουτσοσπύρος (62' Χουρίδης), Ιντζόγλου (63' Τόσκας), Πέντα (71' Τσικαδέρης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός (72' Ταμπάσης), Πάντος, Τζημόπουλος (72' Οικονόμου), Χουτ (46' Κώτσιος), Βάντερσον (46' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Ανδράλας (63' Κεϊτά), Τζάνης, Ντε Βινσέντι (46' Γεωργίου), Μπεσέρα (86' Μαργαρίτης), Κουέβας (46' Μπακαγιόκο).

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x