Stoiximan Super League

Ώρες αγωνίας

Εντός της ημέρας κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και της Καβάλας. Μέσα στις επόμενες ώρες οι δύο ομάδες θα μάθουν σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα ξέρουν αν τελικώς θα επιβεβαιωθούν οι χθεσινές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 που ήθελαν την UEFA να τους αποκλείει από το Europa League.

Εντός της ημέρας κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και της Καβάλας.

Μέσα στις επόμενες ώρες οι δύο ομάδες θα μάθουν σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα ξέρουν αν τελικώς θα επιβεβαιωθούν οι χθεσινές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 που ήθελαν την UEFA να τους αποκλείει από το Europa League.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA συνεδριάζει στη Νιόν από τις 14:00 και η απόφαση για την θεσσαλική ομάδα αναμένεται να εκδοθεί αυθημερόν.

Επιπλέον, την απόφασή της αναμένεται να βγάλει και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία είχαν προσφύγει τόσο οι «αργοναύτες» όσο και οι «ερυθρόλευκοι» για να αποφύγουν την τιμωρία του υποβιβασμού, που τους είχε επιβάλει πρωτοδίκως η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αν οι δύο ομάδες δεν δικαιωθούν από τις αποφάσεις των αθλητικών οργάνων, τότε θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x