Stoiximan Super League

Μένουν στη... φιλολογία

Φήμες πολλές. Ενδιαφέρον δεδομένο. Αλλά πρόταση… καμία. Έτσι έχει το σκηνικό στον Παναθηναϊκό και ποδοσφαιριστές του (Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ) που απασχολούν ομάδες του εξωτερικού. Ποια η στάση της ΠΑΕ. Στην τελική ευθεία το θέμα του Αντρέ Κάστρο. Συμφωνία με Πόρτο, αλλά διχασμένος ο παίκτης, τον οποίο θέλει και η Χιχόν.

Φήμες πολλές. Ενδιαφέρον δεδομένο. Αλλά πρόταση… καμία. Έτσι έχει το σκηνικό στον Παναθηναϊκό και ποδοσφαιριστές του που απασχολούν ομάδες του εξωτερικού. Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την Παλέρμο να έχει κάνει κρούση για τον Αλέξανδρο Τζόρβα και την Κολωνία να καλοβλέπει τον Νίκο Σπυρόπουλο, ενώ συνεχίζεται η φημολογία περί γερμανικού ενδιαφέροντος για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, οι παραπάνω υποθέσεις έχουν μείνει σε επίπεδο φημών ή στην καλύτερη περίπτωση σε φιλολογικό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πώληση ακόμη και των δύο πρώτων (Τζόρβα, Σπυρόπουλου), παρότι έχουν θέση στα βασικά πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Άλλωστε υπάρχουν οικονομικές ανάγκες και επιπλέον πρόκειται για διεθνείς ποδοσφαιριστές, που σε ένα χρόνο μένουν ελεύθεροι.

Αν-πάντως-υπάρξει πώληση κάποιου εκ των Τζόρβα, Σπυρόπουλου ή Μπουμσόνγκ, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει σίγουρα αντικαταστάτες τους στην αγορά. Και με τα χρήματα που θα περισσέψουν θα κοιτάξει να καλύψει κι άλλα κενά στο ρόστερ.

Τελειώνει του Κάστρο

Μέχρι την Παρασκευή θα λάβει-επιτέλους-τέλος το σίριαλ της απόκτησης του Αντρέ Κάστρο από τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση αυτή είναι σε άμεση συνάρτηση με εκείνη της πώλησης του Νταμιάν Πλεσί. Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Πορτογάλος χαφ θα ντυθεί τελικά στα πράσινα, έστω κι αν δεν έχει πωληθεί νωρίτερα ο Γάλλος μέσος.

Η συμφωνία με την Πόρτο είναι δεδομένη, όχι όμως και με τον παίκτη, ο οποίος είναι «διχασμένος» μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Χιχόν. Η τελευταία, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, προσπαθεί να τον δελεάσει με το γνώριμο περιβάλλον και την ανταγωνιστικότητα της Primera Division, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του «όπλα»: τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, τη συμμετοχή στο Europa League, αλλά και τη συμφωνία με την Πόρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x