Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Οι «μπιανκοσελέστε» πάνε στους «16» (Sportday / Χρήστος Σωτηρακόπουλος)

Δεν αποκλείεται ο τρίτος όμιλος να «τελειώσει» από σήμερα. Σε περίπτωση που η Αργεντινή και η Ολλανδία νικήσουν Σερβία/Μαυροβούνιο και Ακτή Ελεφαντοστού αντίστοιχα, θα προκριθούν αμφότερες στη φάση των «16». Η μέρα ανοίγει με τους Αργεντινούς, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την παρέα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Είναι το φαβορί, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις. Στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκαν όσο έπρεπε για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Ακτή, την ώρα που οι Σέρβοι μάς απογοήτευσαν με τη συνολική εμφάνισή τους. Ο «άσος» στο 1.50 αποτελεί ένα καλό στάνταρ.

Στις 19:00 οι «οράνιε» δύσκολα θα αλλάξουν το παιχνίδι τους. Με τη σφικτή άμυνα και την πολύ καλή επίθεση που διαθέτουν μπορούν να «καθαρίσουν» την πρόκριση από σήμερα. Το κακό γι' αυτούς είναι ότι θα αντιμετωπίσουν ένα δυνατό σύνολο. Η Ακτή Ελεφαντοστού απέδειξε κόντρα στην Αργεντινή ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Με δεδομένη την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Ολλανδών, θα προτιμήσουμε το under.

Η μέρα κλείνει με το Μεξικό-Ανγκόλα. Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων είναι δεδομένη. Μπορεί οι Αφρικανοί να έκλεψαν την παράσταση κόντρα στους Πορτογάλους, αλλά η καλύτερη ομάδα της Κεντρικής Αμερικής, το Μεξικό, θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ επιλογη αποδοση
111 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΣΕΡΒΙΑ/ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 1 1.50
112 ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ UNDER 1.70
113 ΜΕΞΙΚΟ-ΑΝΓΚΟΛΑ 1 1.30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x