Oλλανδία

Έτοιμο το γήπεδο της Τβέντε!

Σε χρόνο… ρεκόρ, το γήπεδο της Τβέντε, που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές πριν από, περίπου, ένα μήνα, όταν μέρος της εξέδρας κατέρρευσε και προκάλεσε το θάνατο δύο ανθρώπων, ανακατασκευάστηκε και η UEFA έδωσε το «πράσινο φως» στην ολλανδική ομάδα να το χρησιμοποιήσει στα πλέι οφ του Champions League. Εξάλλου, η κυπελλούχος Ολλανδίας θα αγωνιστεί στο… σπίτι της και το προσεχές Σάββατο, όπου θα υποδεχθεί την Αλκμάαρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε χρόνο… ρεκόρ, το γήπεδο της Τβέντε, που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές πριν από, περίπου, ένα μήνα, όταν μέρος της εξέδρας κατέρρευσε και προκάλεσε το θάνατο δύο ανθρώπων, ανακατασκευάστηκε και η UEFA έδωσε το «πράσινο φως» στην ολλανδική ομάδα να το χρησιμοποιήσει στα πλέι οφ του Champions League.

Εξάλλου, η κυπελλούχος Ολλανδίας θα αγωνιστεί στο… σπίτι της και το προσεχές Σάββατο, όπου θα υποδεχθεί την Αλκμάαρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο, όμως, για την Τβέντε ήταν να πάρει το «O.K.» και από την UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκρινε πως το γήπεδο είναι ασφαλές και έτσι επιτρέπει, στους Ολλανδούς να το χρησιμοποιήσουν για το πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Champions League με αντίπαλο την Μπενφίκα, την προσεχή Τρίτη.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x