Ιταλία

Στο CAS η Γιουβέντους!

Έφεση στο CAS, κατέθεσε η Γιουβέντους κατά της απόφασης της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με την οποία έδωσε το πρωτάθλημα του 2006 στην Ίντερ. Η «Γιούβε» είχε κατακτήσει το τρόπαιο εκείνη τη χρονιά, ωστόσο της αφαιρέθηκε λόγω του σκανδάλου «Calciopolis».

Έφεση στο CAS, κατέθεσε η Γιουβέντους κατά της απόφασης της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με την οποία έδωσε το πρωτάθλημα του 2006 στην Ίντερ.

Η «Γιούβε» είχε κατακτήσει το τρόπαιο εκείνη τη χρονιά, ωστόσο της αφαιρέθηκε λόγω του σκανδάλου «Calciopolis».

«Αυτές είναι οι πρώτες μας ενέργειες και δεν θα είναι οι μόνες», δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Ανιέλι. Η Γιουβέντους είχε κάνει και πάλι έφεση στο δικαστήριο Νάπολης, ωστόσο την έχασε: «Στην απόφαση της Νάπολης υπήρξε άνιση μεταχείριση».

Αργότερα, ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι» είπε: «Εκείνη τη χρονιά κατακτήσαμε τον τίτλο εντός του αγωνιστικού χώρου με 91 βαθμούς, αλλά κάποιος άλλος τους τον έδωσε μέσω διοικητικής πράξης. Ήταν ένας τίμιος τίτλος και όχι ένας στημένος τίτλος. Δεν φοβόμαστε την αντιπαράθεση και είμαστε “ανοικτοί” στο διάλογο, αλλά μόνο με δίκαιη μεταχείριση».

«Ζητάμε τους δύο τίτλους που κατακτήσαμε στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε ο Ανιέλι, μιλώντας και για τον τίτλο του 2005, ο οποίος αφαιρέθηκε και δεν έχει δοθεί σε κανέναν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x