Stoiximan Super League

Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο!

Η επιστροφή του ΟΦΗ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας έχει ξεσηκώσει για τα καλά τον λαό του Ηρακλείου, ο οποίος «τρέχει» να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας για την ερχόμενη χρονιά. Έτσι η Κρητική ΠΑΕ έδωσε παράταση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέχρι το Σάββατο 13/08. Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία.

Η επιστροφή του ΟΦΗ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας έχει ξεσηκώσει για τα καλά τον λαό του Ηρακλείου, ο οποίος «τρέχει» να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας για την ερχόμενη χρονιά.

Έτσι η Κρητική ΠΑΕ έδωσε παράταση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέχρι το Σάββατο 13/08.

Χαρακτηριστικό του ενθουσιασμού των οπαδών του ΟΦΗ είναι ότι μέχρι την Τρίτη (09/08) είχαν εξαφανιστεί περισσότερα από 1.600 «μαγικά» χαρτάκια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί από τους φίλους του ΟΦΗ αποφασίσθηκε να δοθεί παράταση έως και τις 13-8-2011 για την προμήθεια των εισιτηρίων με τις τιμές που είναι σε ισχύ έως τις 10/8/11».


Συνεχίζεται η προετοιμασία

Κατά τα άλλα η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ συνεχίσθηκε χωρίς προβλήματα την Τετάρτη στο Καρπενήσι με μία πρωινή και μία απογευματινή προπόνηση.

Το πρωί ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του, ενώ η απογευματινή περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.


Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x