Stoiximan Super League

Με τέτοια τύχη...

Δεν την «ήθελε» την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, καθώς ηττήθηκε με 2-3 από την Λευκορωσία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013 χάρη σε πέναλτι (αυστηρό )που μετέτρεψε σε γκολ ο Κχλεμποσόλοφ στο 94’. Η ελληνική ομάδα είχε καταφέρει να ισοφαρίσει στο 87’ λεπτό χάρη σε γκολ του Φορτούνη, ύστερα από πολύ καλή ενέργεια του τελευταίου.

Δεν την «ήθελε» την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, καθώς ηττήθηκε με 2-3 από την Λευκορωσία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013 χάρη σε πέναλτι (αυστηρό )που μετέτρεψε σε γκολ ο Κχλεμποσόλοφ στο 94’.

Η ελληνική ομάδα είχε καταφέρει να ισοφαρίσει στο 87’ λεπτό χάρη σε γκολ του Φορτούνη, ύστερα από πολύ καλή ενέργεια του τελευταίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», αντέδρασε και κατάφερε να μετατρέψει την πολύ καλή της απόδοση σε 2-2, χάρη σε γκολ των Ποτουρίδη και Φορτούνη στο 38’ και 87’ λεπτό αντίστοιχα.

Οι Έλληνες διεθνείς όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού λίγο αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τους 3 βαθμούς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Λευκορώσοι πήραν τελικά τη νίκη χάρη σε πέναλτι του Κχλεμποσόλοφ με την εκπνοή του αγώνα.

Η παράβαση καταλογίστηκε αυστηρά από τον Ιταλό διαιτητή, για μαρκάρισμα του Λαγού πάνω στον Σκίτοφ.


Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. Γερμανία 3
2. Λευκορωσία 3
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 3
4. Κύπρος 3
5. Ελλάδα 0
6. Σαν Μαρίνο 0

Επόμενη αγωνιστική (1-2/9)

Γερμανία-Σαν Μαρίνο
Λευκορωσία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Κύπρος-Ελλάδα


Ελλάδα (Γεωργιάδης): Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Μανωλάς (78' Ανάκογλου), Στάμου (32' Βέλλιος), Μητρόπουλος, Βλαχοδήμος (57' Βασιλόγιαννης), Λαγός, Γιάννου, Φορτούνης, Καραγκούνης.

Λευκορωσία (Βοϊτέκχοβιτς): Σερμπάκοφ, Πολιάκοφ, Πολίτεβιτς, Μπάγκα, Κούγκαν, Πατότσκι (71' Σκίτοφ), Κχλεμποσόλοφ, Κοντρατίεφ, Κέντις, Αλεκσίεβιτς, Κουζμένοκ.

Σκόρερ: Ποτουρίδης (38', πεν. Ελλάδα), Φορτούνης (87, Ελλάδα)-Κχλεμποσόλοφ (13', 94', πεν. Λευκορωσία), Πατότσκι (18', Λευκορωσία)


Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x