Ευρώπη

Κιριλένκο: «ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Σπαρτάκ»

Επιθυμία του Αντρέι Κιριλένκο είναι να επιστρέψει και να αγωνιστεί στη Ρωσία. Ο φόργουορντ των Τζαζ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, τόνισε πως θα ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα ή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Επιθυμία του Αντρέι Κιριλένκο είναι να επιστρέψει και να αγωνιστεί στη Ρωσία.

Ο φόργουορντ των Τζαζ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, τόνισε πως θα ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα ή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

«Έχω ήδη πει ότι είναι μεγάλη μου επιθυμία να παίξω στην πατρίδα μου, ειδικά για τους Ρώσους φιλάθλους. Μέχρι στιγμής είμαι μόλις 30 ετών και είμαι σε καλή κατάσταση. Όχι ακριβώς ο παίκτης που αποσύρεται. Σωστά; Έχω αρκετές δυνάμεις για να αγωνιστώ για άλλα τρία με τέσσερα χρόνια», είπε ο Κιριλένκο.

Αργότερα, τόνισε πως θα πήγαινε ή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης: «Από την Ρωσία προτεραιότητα για εμένα έχουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, οι ομάδες δηλαδή που έπαιζα προτού φύγω για το ΝΒΑ. Θα μου φαινόταν παράλογο να παίξω στην Χίμκι ή στην Ούνιξ παρότι έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος και διατηρώ καλές σχέσεις με όλους. Για εμένα οι “ομάδες” μου είναι η ΤΣΣΚΑ και η Σπαρτάκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x