Stoiximan Super League

Ατομικό για δύο

Την προετοιμασία της συνέχισε η SKODA Ξάνθη και το μοναδικό πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ήταν η απουσία από το κανονικό πρόγραμμα των Εμιλ Ντίκα και Θοδωρή Βασιλακάκη. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως σύντομα αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό.

Την προετοιμασία της συνέχισε η SKODA Ξάνθη και το μοναδικό πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ήταν η απουσία από το κανονικό πρόγραμμα των Εμιλ Ντίκα και Θοδωρή Βασιλακάκη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως σύντομα αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε αρκετή δουλεία στον τομέα της τακτικής. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με το επιτελείο του ανέλυσαν στους παίκτες φάσεις από τη φιλική αναμέτρηση με την Κέρκυρα, τονίζοντας τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν και οι διεθνείς Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Γιούρι Λοντίγκιν, οι οποίοι βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την αναμέτρηση με τη Λευκορωσία στα Ιωάννινα.

Το Σάββατο (13/08, 19:30) είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό της SKODA με αντίπαλο την ομάδα του Πανσερραϊκού, στο οποίο η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x