Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε ο Βεντούρης!

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός! Την… προφορική παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος υπέβαλε το βράδυ της Παρασκευής (12/8) ο Γεράσιμος Βεντούρης! Το Σάββατο αναμένεται να την υποβάλει και γραπτώς. Οι λόγοι -χωρίς να ξεκαθαρίζονται, προς το παρόν, από τον ίδιο- παραίτησής του κ. Βεντούρη έχουν να κάνουν (προφανώς) με την Cuvra Holdings και το γεγονός ότι η όλη υπόθεση, τόσο σε ότι είχε να κάνει με την ΠΑΕ, αλλά και το πόλο του συλλόγου, κατέληξε σε… ναυάγιο!

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός!

Την… προφορική παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος υπέβαλε το βράδυ της Παρασκευής (12/8) ο Γεράσιμος Βεντούρης!

Το Σάββατο αναμένεται να την υποβάλει και γραπτώς.

Οι λόγοι -χωρίς να ξεκαθαρίζονται, προς το παρόν, από τον ίδιο- παραίτησής του κ. Βεντούρη έχουν να κάνουν (προφανώς) με την Cuvra Holdings και το γεγονός ότι η όλη υπόθεση, τόσο σε ότι είχε να κάνει με την ΠΑΕ, αλλά και το πόλο του συλλόγου, κατέληξε σε… ναυάγιο!

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με άνθρωπο πολύ κοντά στον πρώην, πλέον, πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει διά στόματος του κ. Βεντούρη, αλλά τόνισε ότι «όλο το συμβούλιο του συλλόγου είναι στο πλάι του και θεωρεί κρίμα κι άδικο που φεύγει έτσι -ενώ, πέρυσι, έσωσε τον Πανιώνιο».

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «καταστροφή του συλλόγου» την Cuvra, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν τίθεται θέμα Τάκη Λεμονή»!

Άλλωστε, σε επικοινωνία που είχε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 με τον 51χρονο τεχνικό και αυτός τόνισε πως δεν σκοπεύει να… ακολουθήσει τον κ. Βέντουρη, ενώ δήλωσε αιφνιδιασμένος.

Μία άλλη άποψη, πάντως, που «παίζει» αρκετά για… αφορμή -αλλά όχι λόγο- παραίτησης του Γεράσιμου Βεντούρη, έχει να κάνει με ένα… όμορφο σκηνικό που είχαμε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Σαλαλί, που έχει «κοπεί» από τον Λεμονή, πήγε στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να ζητήσει άδεια για να μεταβεί στη Σκωτία, για να δοκιμαστεί από την Αμπερντίν.

Και ο κ. Τσολακάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, του το αρνήθηκε, λέγοντάς του «όσο είσαι παίκτης του Πανιωνίου, δεν θα πας πουθενά»!

Ο κ. Βεντούρης ενοχλημένος από τον τρόπο-αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, φέρεται να είπε «δεν αντέχω άλλο, βαρέθηκα να ασχολούμαι»…

Οπότε, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας πει ο ίδιος ο κ. Βεντούρης τους ακριβείς λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξάλλου, το συμβούλιο της ΠΑΕ έχει βρει, ήδη, τον διάδοχο του Γεράσιμου Βεντούρη στην προεδρία της (αυτός δεν θα είναι, σίγουρα, ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης).

Ιδού και η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ υπέβαλλε προφορικώς σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης».

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x