Γενικά

Παραιτήθηκε ο Λα Βόλπε

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκας πήρε ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, λόγω της κακής επικοινωνίας που είχε με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Η κίνησή του αυτή ήταν αναμενόμενη από τα ΜΜΕ της Κεντροαμερικανικής χώρας, ύστερα από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας σε Gold Cup και Κόπα Αμέρικα.

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκας πήρε ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, λόγω της κακής επικοινωνίας που είχε με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Η κίνησή του αυτή ήταν αναμενόμενη από τα ΜΜΕ της Κεντροαμερικανικής χώρας, ύστερα από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας σε Gold Cup και Κόπα Αμέρικα.

«Όταν ήρθα εδώ, είχα μιλήσει για ένα σχέδιο να χτίσω μια νέα εθνική ομάδα» δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Αργεντινός τεχνικός, συμπληρώνοντας: «Αυτό που για μένα είναι το πιο δύσκολο πράγμα είναι η κατανόηση από τους παίκτες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της χώρας, η οποία υπήρξε περίπλοκη».

Ο 59χρονος προπονητής είχε αναλάβει τα ηνία της Κόστα Ρίκας το Σεπτέμβριο του 2010, υποσχόμενος ότι θα την οδηγήσει στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία. Σε 17 αγώνες, όμως, οι «τρικολόρ» είχαν απολογισμό τεσσάρων μόλις νικών, οκτώ ισοπαλιών και πέντε ηττών.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x