Stoiximan Super League

«Καλή σου τύχη…»

Στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Πάμπλο Ορμπάιθ, να βρίσκεται μία ανάσα από την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιμπάο προχώρησαν ο προπονητής του, Μαρσέλο Μπιέλσα και ο συμπαίκτης του Κάρλος Γκουρπέγι. «Καλή τύχη» σε περίπτωση που αποχωρήσει από το σύλλογο του ευχήθηκε ο επί μία δεκαετία συμπαίκτης του, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι «Εγώ του ζήτησα να μείνει…».

Στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Πάμπλο Ορμπάιθ, να βρίσκεται μία ανάσα από την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιμπάο προχώρησαν ο προπονητής του, Μαρσέλο Μπιέλσα και ο συμπαίκτης του Κάρλος Γκουρπέγι.

«Καλή τύχη» σε περίπτωση που αποχωρήσει από το σύλλογο του ευχήθηκε ο επί μία δεκαετία συμπαίκτης του, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι «Εγώ του ζήτησα να μείνει…».

Οι δύο άνδρες μίλησαν… ανοιχτά στα ισπανικά Μέσα για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ορμπάιθ από την ομάδα του, με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για την απόκτηση του παίκτη.

Η πιθανή μετακίνηση του 32χρονου αμυντικού μέσου στον Πειραιά και η ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ισπανικών Μέσων που στην πρώτη ευκαιρία δεν δίστασαν να ρωτήσουν τον Μπιέλσα και τον Γκουρπέγι για το θέμα.

«Αν και αποφεύγω να μιλάω για θέματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί, είναι πολύ πιθανή η μεταγραφή του παίκτη» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Μπιλμπάο και πρόσθεσε: «Πάντως, εγώ του ζήτησα να μείνει. Αν όμως αποφασίσει να αποχωρήσει δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Δουλεύω με όλους τους παίκτες μου και μπορεί να είναι κοντά σε μεταγραφή, αλλά του είπα ότι αν μείνει, τον υπολογίζω κανονικά».

Από την άλλη, ο φίλος και συμπαίκτης του, δήλωσε: «Ακούγεται έντονα πως θα φύγει. Είτε παραμείνει εδώ, είτε πάει κάπου αλλού, εγώ του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Έχουμε συνεργαστεί για μία δεκαετία και είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x