Γαλλία

Φταις εσύ!

Όταν έχεις ξοδέψει 90 εκατομμύρια ευρώ για να πάρεις παίκτες μεγάλου βεληνεκούς σαφώς και περιμένεις να κάνεις ένα καλό ξεκίνημα. Αλλά, ο απολογισμός της Παρί Σεν Ζερμέν του Αντουάν Κομπουαρέ είναι αν μη τι άλλο τραγικός. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λοριάν, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αξιόμαχη Ρεν και αυτός που θα πληρώσει τα «σπασμένα» θα είναι Γάλλος τεχνικός. Γκέλα για τη Λιόν που «έσωσε» την παρτίδα στο 83’ και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αζαξιό με τον Λισάντρο Λόπεζ.

Όταν έχεις ξοδέψει 90 εκατομμύρια ευρώ για να πάρεις παίκτες μεγάλου βεληνεκούς (βλέπε Παστόρε, Γκαμέιρο, Ματουιντί, Μενέζ κλπ κλπ) σαφώς και περιμένεις να κάνεις ένα καλό ξεκίνημα.

Αλλά, ο απολογισμός της Παρί Σεν Ζερμέν του Αντουάν Κομπουαρέ είναι αν μη τι άλλο τραγικός. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λοριάν, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αξιόμαχη Ρεν και αυτός που θα πληρώσει τα «σπασμένα» θα είναι Γάλλος τεχνικός.

Γκέλα για τη Λιόν που «έσωσε» την παρτίδα στο 83’ και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αζαξιό με τον Λισάντρο Λόπεζ.

Ήδη, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Αντουάν Κομπουαρέ θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί. Το όνομα που «παίζει» πιο πολύ για αντικαταστάτης του είναι αυτό του Κάρλο Αντσελότι, αλλά για αυτά θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν με γκολ του Γκαμέιρο δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα αφού ισοφάρισε για την Ρεν ο νεαρός επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο, Πιτρόιπα.

Κεράκι στον Λισάντρο Λόπεζ πρέπει να ανάψουν στην Λιόν. Ο Αργεντινός έπαιξε για όλη την ομάδα και πέτυχε και το γκολ με το οποίο ισοφάρισε την Αζαξιό και οι «Λιονέ» πήραν τον πόντο της ισοπαλίας.

Κερδισμένες της αγωνιστικής οι Τουλούζ, Καέν και Σεντ Ετιέν που «έπιασαν» με τις νίκες τους την πρώτη θέση και τους 6 βαθμούς.

Τέλος η Βελενσιέν με την Μπρεστ έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο, 13/8

Λοριάν-Μπορντό 1-1
(82’ Ζουφρ-91’ Ενρίκε)

Λιόν-Αζαξιό 1-1
(83’ Λισάντρο-59’ Σαμαριτάνο)

Ρεν-Παρί Σεν Ζερμέν 1-1
(88’ Πιτροϊπα-73’ Γκαμέιρο)

Σεντ Ετιέν-Νανσί 1-0
(88’ Μάρσαλ)

Σοσό-Καέν 1-2
(93’ Μπουντεμπούζ-15’ Αμούμα, 67’ Φρό)

Τουλούζ-Ντιζόν 2-0
(71’ Μπουλούτ, 85’ πεν. Μασάδο)

Βαλενσιέν-Μπρεστ 0-0

Κυριακή, 14/8

Εβιάν-Νις (18:00)

Οσέρ-Μαρσέιγ

Λιλ-Μονπελιέ (22:00)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Σάββατο, 20/8

Καέν-Λιλ (20:00)
Μπορντό-Οσέρ
Μπρεστ-Λιόν
Νις-Τουλούζ
Ντιζόν-Λοριάν
Αζαξιό-Εβιάν (22:00)

Κυριακή, 21/8

Μονπελιέ-Ρεν (18:00)
Νανσί-Σοσό
Παρί Σεν Ζερμέν-Βαλενσιέν
Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x