Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Ρόχας!

Παρά τον υποβιβασμό του στη Football League ο Ηρακλής προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον διεθνή Βολιβιανό Εντιβάλντο Ρόχας Ερμόζα. Ο 26χρονος φορ, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Παντελή και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, με πληροφορίες να κάνουν λόγω για τριετή διάρκεια και όχι διετή, όπως προέβλεπε η προφορική συμφωνία.

Παρά τον υποβιβασμό του στη Football League ο Ηρακλής προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον διεθνή Βολιβιανό Εντιβάλντο Ρόχας Ερμόζα.

Ο 26χρονος φορ, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Παντελή και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, με πληροφορίες να κάνουν λόγω για τριετή διάρκεια και όχι διετή, όπως προέβλεπε η προφορική συμφωνία.

Ο Βολιβιανός αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου γύρισε στην πατρίδα του, καθώς ζήτησε άδεια να ξεκουραστεί, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος που είχε το καλοκαίρι.

Ο Ρόχας, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ κόντρα στην Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα, τα περασμένα χρόνια αγωνιζόταν στη πορτογαλική Ναβάλ με την οποία είχε σκοράρει 8 φορές σε 79 συμμετοχές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x