Ισπανία

Welcome home Cesc!

Η μεταγραφή του καλοκαιρού και μία από τις πλέον πολυσυζητημένες τα τελευταία δύο χρόνια, είναι γεγονός! Τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Μπαρτσελόνα, μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τους, ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία τους για την απόκτηση -από τη δεύτερη- του Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος έφτασε στη Βαρκελώνη! «Εννοείται ότι δεν θέλαμε να φύγει… σεβαστήκαμε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του», είπε ο Βενγκέρ για τον Ισπανό μέσο.

Η μεταγραφή του καλοκαιρού και μία από τις πλέον πολυσυζητημένες τα τελευταία δύο χρόνια, είναι γεγονός!

Τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Μπαρτσελόνα, μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τους, ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία τους για την απόκτηση -από τη δεύτερη- του Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Βαρκελώνη! «Εννοείται ότι δεν θέλαμε να φύγει… σεβαστήκαμε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του», είπε ο Βενγκέρ για τον Ισπανό μέσο.

Ο Φάμπρεγκας, όπως τονίζεται (μόνο) στην ανακοίνωση της Μπάρτσα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα, Δευτέρα (15/8) και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της καρδιάς του, για να τελειώσει, έτσι, ένα απίστευτο μεταγραφικό… θρίλερ, που κράτησε δύο χρόνια!

Στην ιστοσελίδα της λονδρέζικης ομάδας, από την άλλη, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ για τον πρώην, πλέον, παίκτη του.

«Εννοείται ότι δεν θέλαμε να φύγει ο Σεσκ. Αυτό είναι γεγονός! Ωστόσο, σεβαστήκαμε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του και γι' αυτό αποδεχτήκαμε την πρόταση της Μπαρτσελόνα. Ευχαριστούμε τον Σεσκ για όλα, για την προσφορά του στην Άρσεναλ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Αναφορικά με το κόστος της μεταγραφής, ούτε… λόγος δεν γίνεται στις δύο ανακοινώσεις, δημοσιεύματα, ωστόσο και στην Αγγλία και στην Ισπανία, κάνουν λόγο για 40 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των bonus!

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ: Η Άρσεναλ ανακοινώνει ότι έχει επέλθει πλήρης συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τη μετακίνηση του Σεσκ Φάμπρεγας στην Ισπανία.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα: Ανακοινώνουμε την πλήρη συμφωνία με την Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας. Οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και οι υπογραφές των συμβολαίων έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, ο Φάμπρεγας μέχρι τις 12:30 θα έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του! Όπως είναι λογικό, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Μπαρτσελόνα θα επικρατήσει παροξυσμός, με τις πόρτες του «Καμπ Νου» να ανοίγουν στις 12:00 και τον Ισπανό να φωτογραφίζεται με τη φανέλα των Καταλανών στις 13:30. Η συνέντευξη Τύπου, θα λάβει χώρα μισή ώρα αργότερα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x