Ιταλία

Σε κατάθλιψη ο Σνάιντερ λόγω… Γιουνάιτεντ

Στεναχωρημένος από την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Όπως αναφέρει η “Gazzetta dello Sport”, ο Ολλανδός χαφ είχε προετοιμαστεί πως θα μετακομίσει στο «Όλντ Τράφορντ», αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές από τον αγγλικό σύλλογο.

Στεναχωρημένος από την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Όπως αναφέρει η “Gazzetta dello Sport”, ο Ολλανδός χαφ είχε προετοιμαστεί πως θα μετακομίσει στο «Όλντ Τράφορντ», αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές από τον αγγλικό σύλλογο.

Στο ίδιο κείμενο τονίζεται ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε πρόταση στον Μάσιμο Μοράτι για τον 27χρονο χαφ, ο οποίος ωστόσο δεν ενδιαφέρεται να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων» και από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε έχει πέσει σε κατάθλιψη.

Το βαρύ έργο να μαζέψει τα κομμάτια του Σνάιντερ έχει πέσει πάνω στον προπονητή της Ίντερ, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος έχασε και τον Ετό από την Ανζί.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x