Στίβος

Ζελέζνι, φυλάξου…

Αν όχι αυτός, τότε ποιος; Μόνο ο Αντρέας Θόρκιλντσεν -συνεχίζει να- απειλεί το απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ του σπουδαίου Γιαν Ζελέζνι στο ακόντιο (98.48), που… κρατάει από το 1996. Και ο Νορβηγός ακοντιστής φροντίζει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να επιβεβαιώνει πως είναι ο μοναδικός που έχει τις δυνατότητες να «γκρεμίσει» τον Τσέχο. Ο 29χρονος έριξε το ακόντιό του στα 90.61, επίδοση καλύτερη φετινή στον κόσμο!

Αν όχι αυτός, τότε ποιος;

Μόνο ο Αντρέας Θόρκιλντσεν -συνεχίζει να- απειλεί το απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ του σπουδαίου Γιαν Ζελέζνι στο ακόντιο (98.48), που… κρατάει από το 1996.

Και ο Νορβηγός ακοντιστής φροντίζει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να επιβεβαιώνει πως είναι ο μοναδικός που έχει τις δυνατότητες να «γκρεμίσει» τον Τσέχο.

Ο 29χρονος έριξε το ακόντιό του στα 90.61, επίδοση -καλύτερη φετινή στον κόσμο- με την οποία, αφενός πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του και αφετέρου, έγινε ακόμα πιο… ξεκάθαρο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού.

Σημειωτέον… Τόσο η δεύτερη, όσο και η τρίτη καλύτερη φετινή επίδοση στον ακοντισμό (88.43 και 88.30) ανήκουν στον Θόρκιλντσεν, ενώ ακολουθεί ο Λετονός Βαντίμς Βασιλέβσκις με 88.22.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x