Αγγλία

«Ξέρουν ποιον έχουν απαγάγει»

Χαλαρός και χαμογελαστός -η… καρδούλα το ξέρει, βέβαια- ο Τζον Όμπι Μίκελ επιβεβαίωσε, σε συνέντευξή του στο SkySports, ότι ο πατέρας του έχει πέσει θύμα απαγωγής στη Νιγηρία, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για αίσιο τέλος στην υπόθεση. «Ξέρουν ποιον έχουν απαγάγει. Ο πατέρας μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Ας επικοινωνήσουν μαζί μου οι απαγωγείς και θα βρούμε μία λύση», είπε ο μέσος της Τσέλσι.

Χαλαρός και χαμογελαστός -η… καρδούλα το ξέρει, βέβαια- ο Τζον Όμπι Μίκελ επιβεβαίωσε, σε συνέντευξή του στο SkySports, ότι ο πατέρας του έχει πέσει θύμα απαγωγής στη Νιγηρία, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για αίσιο τέλος στην υπόθεση.

«Ξέρουν ποιον έχουν απαγάγει. Ο πατέρας μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Ας επικοινωνήσουν μαζί μου οι απαγωγείς και θα βρούμε μία λύση», είπε ο μέσος της Τσέλσι.

Ο Νιγηριανός αποκάλυψε, εξάλλου, ότι γνώριζε τι είχε συμβεί στον πατέρα του, πριν το παιχνίδι με τη Στόουκ: «Πριν το παιχνίδι, το είπα μόνο στον Ντρογκμπά και στον προπονητή μου, που μου πρότεινε αν ήθελα να μην αγωνιστώ. Δεν ήθελα, όμως, να διαταράξω την ηρεμία της ομάδας και να δώσω στόχο για σχόλια. Μίλησα και με τη μητέρα μου πριν το παιχνίδι. Μετά το ματς, το είπα και στον Καλού».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Η Τσέλσι είναι δίπλα μου κι αν θέλω μπορώ να πάω στη Νιγηρία, αλλά με απέτρεψαν οι άνδρες ασφαλείας μου και ο μάνατζέρ μου».

Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στο πατέρα του: «Είσαι δυνατός. Κουράγιο, όλα θα λυθούν…».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x