Ευρώπη

Έσκασε η «βόμβα» Ρούντι!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στη «βασίλισσα» με συνολικές αποδοχές 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο στο συμβόλαιό του περιλαμβάνεται όρος που θα του επιτρέπει να φύγει για το ΝΒΑ και τους Μάβερικς όταν τελειώσει το lockout.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στη «βασίλισσα» με συνολικές αποδοχές 12 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο στο συμβόλαιό του περιλαμβάνεται όρος που θα του επιτρέπει να φύγει για το ΝΒΑ και τους Μάβερικς όταν τελειώσει το lockout, ενώ αν θελήσει να παραμείνει εκεί (στο Ντάλας ή σε άλλη ομάδα) μετά το επόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τους Τεξανούς, θα πρέπει να αποζημιώσει με ένα ποσό την ισπανική ομάδα.

Ο 26χρονος άσος, που αναδείχθηκε από την Μπανταλόνα, αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στους Μπλέιζερς. Την περασμένη σεζόν είχε 8,6 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x