Stoiximan Super League

Με τους… νέους για τη νίκη

Με στόχο το γκολ και τη νίκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με το αγαπημένο του 4-3-3 αναμένεται να ξεκινήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θα ρίξει στα… βαθιά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού».

Με στόχο το γκολ και τη νίκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με το αγαπημένο του 4-3-3 αναμένεται να ξεκινήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θα ρίξει στα… βαθιά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού».

Κι αν στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι, ο Πορτογάλος προπονητής είπε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα ονόματα αλλά θα παίζουν αυτοί που αξίζουν, δύσκολα θα αρχίσει τις πολλές αλλαγές τόσο πρόωρα.

Διότι και στις προπονήσεις τις τελευταίας εβδομάδας, «έδειξε» ποιοι θα είναι βασικοί και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι τόσο άμεσα. Πιο πολύ σαν προειδοποίηση φάνηκε παρά για πρόθεση αλλαγής παικτών την τελευταία στιγμή.

Κάτω από τα δοκάρια, παρά το γεγονός πως ο Αλέξανδρος Τζόρβας δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, δύσκολα θα χάσει τη θέση του βασικού. Στην άμυνα, απο δεξιά προς τα αριστερά, θα γωνιστούν οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ. Καντέ και Σπυρόπουλος.

Μπροστά τους, σαν αμυντικός χαφ, κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί ο Βιτόλο. Αυτή είναι και η θέση που είναι πιο «ανοικτή» μια και ο Σιμάο είναι πιο «έτοιμος» από τον Ισπανό, ο οποίος έχει καλύτερη τεχνική και μεταβίβαση, πράγμα που ζητάει ο Φερέιρα. Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι ο Κατσουράνης στα δεξιά και ο Νίνης στα αριστερά.

Στην τριπλέτα της επίθεσης, Ο Κουίνσι θα παίξει στα δεξιά, ο Λέτο στα αριστερά και ο Τοτσέ στην κορυφή. Ο Αργεντίνος και ο Αφρικανός πιθανότατα να αλλάζουν πτέρυγες για να χρησιμοποιούν το αντίθετο πόδι, ώστε να μπορούν να συγκλίνουν και να σουτάρουν.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x